collapse

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Who's Online

  • Dot Guests: 56
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.

* Shoutbox

Refresh History
  • Shoutbox is not for support!
  • CaLy: hi all! I know it´s late but anyway happy 2015 to all the community!
    January 18, 2015, 04:43:46 am
  • ribwhulp: hoi
    January 17, 2015, 07:55:06 am
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: Right above the Shoutbox there is a "Who's online" block, just so you know ;)
    January 11, 2015, 03:28:04 pm
  • BlackHeartStudios: Anyone online?
    January 09, 2015, 10:11:24 pm
  • Elliott: Hello
    January 08, 2015, 11:50:47 pm
  • mecane: test
    January 08, 2015, 09:38:30 am
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: Oh hai!
    January 07, 2015, 07:14:01 pm
  • Elliott: Hello my friends
    January 07, 2015, 03:14:07 pm
  • Capion: ha! I found it ;)
    January 04, 2015, 04:58:45 pm
  • Capion: hmm.. what shoutbox mod is this?
    January 04, 2015, 04:51:21 pm
  • SamElanius: Thank you for info Chen Zhen. It worked
    December 28, 2014, 12:27:23 pm
  • Chen Zhen: new members are not permitted to post links. for those having an issue please make your posts without any working links. thank you.
    December 27, 2014, 09:15:16 pm
  • sub5: BoardNews for Frontpage block is the problem, cant get it right, need your help please
    December 27, 2014, 06:00:09 pm
  • Infernus: What's the problem?
    December 26, 2014, 08:32:26 am
  • sub5: @Elina and SiNaN, can you help me on my post in the BoardNews for frontpage block
    December 26, 2014, 08:28:57 am
  • sub5: I had same issues yesterday,
    December 26, 2014, 08:26:51 am
  • Skhilled: Or first time posters?
    December 26, 2014, 06:58:01 am
  • Skhilled: I get the same too. I think something is wrong with the anti-spam process for new users?
    December 26, 2014, 06:57:47 am
  • SamElanius: What I get when I try to post here in english support new topic is that I get blank (white screen).I tried different browser but same result. If I refresh it, it says that I posted it but no topic is created. Any advice please ?
    December 26, 2014, 06:31:20 am
  • sub5: @Elina thanks, i have been able to post it
    December 25, 2014, 07:16:45 pm

* Recent Posts

Re: Shoutbox refresh and page reload discrepancy by ataru
[Today at 06:14:15 am]


Reformat articles into columns by SMiller
[Yesterday at 07:01:28 pm]


Re: Show only BBC in a block by bedmakaveli
[Yesterday at 05:02:57 pm]


Re: Shoutbox can't refresh by ataru
[Yesterday at 08:11:53 am]


Shoutbox can't refresh by ataru
[Yesterday at 02:51:47 am]

Blocks speak! Do you have an interest in getting more blocks - or even making your own? The Blocks Board is for you!

Archived

SimplePortal Packages
SimplePortal Packages

You can find the archived SimplePortal install packages in this category.

Beta Packages
Beta Packages

This category contains old beta packages.

Language Packs
Language Packs

Looking for old translations? You can find archived language packs here.

Customizations
Customizations

Looking for some extra features? Here you can find modifications for older versions of SimplePortal.