collapse

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Who's Online

  • Dot Guests: 56
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 2
  • Dot Users Online:

* Shoutbox

Refresh History
  • Shoutbox is not for support!
  • BurkeKnight: SeeingBlue, it may not be this end. There may be an issue in the connection from you to the SP site, that shows that. I know things like that can happen, due to the fact I had issues on my own site before, yet no one else did, nor were there any logs on it.
    Today at 02:46:05 pm
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: I'm not admin nor a staff member... I tried connecting with a different IP and via proxy. No errors...
    Yesterday at 01:15:06 pm
  • SeeingBlue: You've just been lucky, Ninja. There is a problem. Check your stats and see how many 500 error hits you've been getting.
    Yesterday at 08:08:56 am
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: The server might be have a high load but it still works here...
    December 17, 2014, 03:13:51 pm
  • sanb: i cant post a reply(
    December 17, 2014, 01:36:59 pm
  • SeeingBlue: It's intermittent. I bet if the admin logs into the cpanel they'll find either CPU or Ram hitting it's limit.
    December 17, 2014, 09:11:07 am
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: The site works fine here...
    December 16, 2014, 11:01:27 am
  • SeeingBlue: I was finally able to make 1 post, but I can't edit it or make another. I'm frustrated, I give up.
    December 16, 2014, 08:49:37 am
  • SeeingBlue: I even tried a different browser. I'm just getting a 500 Internal Server Error.
    December 16, 2014, 08:30:15 am
  • SeeingBlue: When I "hit" post, sorry.
    December 16, 2014, 08:26:04 am
  • SeeingBlue: I'm trying to reply to my thread "Loading custom JS files" and when I get post it just loads a blank page.
    December 16, 2014, 08:25:43 am
  • Eliana Tamerin: Let's kick this over to his support topic, folks.
    December 03, 2014, 10:16:21 pm
  • Underdog: what is the issue with it? the naviagtion links? look here: [link]
    December 03, 2014, 09:54:07 pm
  • [SiNaN]: Oh! I didn't even see that. The author seems to have posted some instructions at the theme support topic at sm.org: [link]
    December 03, 2014, 02:11:58 pm
  • WhiteEagle: No the menu on top... the one that comes down when you mouse over it. ;)
    December 03, 2014, 02:02:35 pm
  • [SiNaN]: I already posted it!
    December 03, 2014, 01:51:11 pm
  • WhiteEagle: Any idea what I can do with the menu on top in that theme [SiNaN]?
    December 03, 2014, 01:28:25 pm
  • [SiNaN]: It's a pity that the theme author did that unusual thing for a rare good looking theme.
    December 03, 2014, 12:37:47 pm
  • WhiteEagle: *growls* It's annoying... I can't get SP working with my current theme at LS (Pulse) :(
    December 02, 2014, 10:48:34 pm
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: SiNaN ftw :)
    November 29, 2014, 06:40:31 pm

* Recent Posts

Pretty Page URLs by SeeingBlue
[Today at 02:47:14 pm]


Re: Back to square one by Tonymura
[Today at 10:27:58 am]


Re: New Staff Block by WhiteEagle
[Yesterday at 06:23:44 pm]


Re: php code by Oldcrow
[December 17, 2014, 10:12:38 pm]


Re: php code by Underdog
[December 17, 2014, 09:55:54 pm]

Blocks speak! Do you have an interest in getting more blocks - or even making your own? The Blocks Board is for you!

SimplePortal 2.3.2 SimplePortal 2.3.2

  • version Version: 2.3.2
  • downloads Downloads: 21153
  • size File Size: 278.86 kB
  • date Date: 02/04/10
The SimplePortal Team is happy to announce the release of SimplePortal 2.3.2. This release includes many fixes for bugs found in the 2.3.1 version and some essential minor feature additions.

We urge all users to upgrade to SimplePortal 2.3.2 as soon as possible to take advantage of the bug fixes. A summary of the fixes and features is as follows:

Fixes
  • Custom content blocks didn't have their content properly escaped. - reported by grafitus
  • Some variables are assumed to be loaded by loadTheme. - reported by bperry921
  • Shoutbox smiley popup display no smileys. - reported by FrelonVert
  • BoardIndex was getting a no index meta tag when running under "forum" action. - reported by playah26
  • Removing enabled tags from bbc array caused infinite loops with auto-linking. - reported by bangis
  • Selecting a category in Jump To menu resulted in portal index. - reported by ataru
  • Portal context was overrided by admin block list functions. - reported by leftezi
  • Center blocks didn't span whole area on a side collapse. - reported by rbeuker
  • Forum menu block and block overflow didn't like each other. - reported by Yahmez
  • setupThemeContext() doubled stuff when called twice for SMF 1.1. - reported by gietl
  • Admins were unable to manage portal when portal mode is set as disabled.


Features
  • "Search engine friendly URLs" support for pages. - suggested by MazdaClubTR
  • Updated all templates for Curve.
  • Added  tag support for board news and articles. - suggested by ccbtimewiz
  • Aeva Media compatibility for Gallery block. - suggested by NIBOGO
  • Automatically fix the path to forum in PortalStandalone.php on install/upgrade.
  • Add SimplePortal sublink to main menu.


A full list of changes for 2.3.2 can be found in the changelog.txt file within the SimplePortal package.

For users that are currently running SimplePortal 2.3 or 2.3.1; you can upgrade to 2.3.2 using the SimplePortal 2.3.2 installation package.

If you are running an older version, you can upgrade by following these three steps. You shouldn't lose any data, but for safety, you should always back up before modifying your forum.


Finally, please do not use this topic for any support requests. You will get a much more prompt response by posting in Install and Upgrade board.

Thanks for all your support, and keep those bug reports and feature requests coming!
-The SimplePortal Team