collapse

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Who's Online

  • Dot Guests: 42
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.

* Shoutbox

Refresh History
  • Shoutbox is not for support!
  • Underdog: there have been recent host changes and most likely issues due to configuration during that process. all should be resolved now please let us know of any further issue in this board: [link]  .. Thank you.
    Yesterday at 05:41:39 pm
  • BurkeKnight: Well, sometimes that error does show, like I said, when don't even get to the server. I have yet to figure out why...lol... However, there are times that you will see a msg about server stress here, but I have yet to get a 500 error, myself. And I'm here about 30 times a day, checking for new posts. :P
    Yesterday at 05:18:38 am
  • SeeingBlue: I was under the impressions that 500 Internal Server Error are only produced by the server(aka your site). Plus sanb below said he was having the same issue. Anyways just trying to help, not arguing.
    December 19, 2014, 06:59:40 pm
  • BurkeKnight: SeeingBlue, it may not be this end. There may be an issue in the connection from you to the SP site, that shows that. I know things like that can happen, due to the fact I had issues on my own site before, yet no one else did, nor were there any logs on it.
    December 19, 2014, 02:46:05 pm
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: I'm not admin nor a staff member... I tried connecting with a different IP and via proxy. No errors...
    December 18, 2014, 01:15:06 pm
  • SeeingBlue: You've just been lucky, Ninja. There is a problem. Check your stats and see how many 500 error hits you've been getting.
    December 18, 2014, 08:08:56 am
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: The server might be have a high load but it still works here...
    December 17, 2014, 03:13:51 pm
  • sanb: i cant post a reply(
    December 17, 2014, 01:36:59 pm
  • SeeingBlue: It's intermittent. I bet if the admin logs into the cpanel they'll find either CPU or Ram hitting it's limit.
    December 17, 2014, 09:11:07 am
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: The site works fine here...
    December 16, 2014, 11:01:27 am
  • SeeingBlue: I was finally able to make 1 post, but I can't edit it or make another. I'm frustrated, I give up.
    December 16, 2014, 08:49:37 am
  • SeeingBlue: I even tried a different browser. I'm just getting a 500 Internal Server Error.
    December 16, 2014, 08:30:15 am
  • SeeingBlue: When I "hit" post, sorry.
    December 16, 2014, 08:26:04 am
  • SeeingBlue: I'm trying to reply to my thread "Loading custom JS files" and when I get post it just loads a blank page.
    December 16, 2014, 08:25:43 am
  • Eliana Tamerin: Let's kick this over to his support topic, folks.
    December 03, 2014, 10:16:21 pm
  • Underdog: what is the issue with it? the naviagtion links? look here: [link]
    December 03, 2014, 09:54:07 pm
  • [SiNaN]: Oh! I didn't even see that. The author seems to have posted some instructions at the theme support topic at sm.org: [link]
    December 03, 2014, 02:11:58 pm
  • WhiteEagle: No the menu on top... the one that comes down when you mouse over it. ;)
    December 03, 2014, 02:02:35 pm
  • [SiNaN]: I already posted it!
    December 03, 2014, 01:51:11 pm
  • WhiteEagle: Any idea what I can do with the menu on top in that theme [SiNaN]?
    December 03, 2014, 01:28:25 pm

* Recent Posts

Re: Issue w/ blocks on pages by SeeingBlue
[Today at 04:04:25 pm]


Re: Issue w/ blocks on pages by Underdog
[Today at 10:05:13 am]


Issue w/ blocks on pages by SeeingBlue
[Today at 09:02:52 am]


Re: Pretty Page URLs by SeeingBlue
[Today at 08:45:03 am]


Re: Issues with icon can not change due to theme by Tonymura
[Today at 06:49:12 am]

Installation errors? Mod incompatibilities? Upgrade problems? Make your way over to the Install and Upgrade Support board for all your solutions!

Author Topic: Small visual problem  (Read 1538 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Zeon

  • Newbie
  • Posts: 2
  • SMF Version: 2.0.1
  • SP Version: 2.3.4
Small visual problem
« on: January 04, 2012, 09:02:54 am »
Hi everyone, I just started using smf and simple portal, I find it awesome, however I have one little problem regarding the blank line under the collapse button in forum index, I'd really appreciate if some suggests me a way to find the relevant code, in the relevant template file and change it, I'd like to see the coloumns in the even height.

Ps: I have smf 2.0.2



Thanks!
Zeo

Offline Zeon

  • Newbie
  • Posts: 2
  • SMF Version: 2.0.1
  • SP Version: 2.3.4
Re: Small visual problem
« Reply #1 on: January 05, 2012, 02:39:36 pm »
is it an unsolvable problem or just nobody bothers to share some knowledge? Actually I noticed the same issue in the majority of the forums promoted in the showcase section... Still waiting for some help...


Offline Old Fossil

  • Beta Tester
  • *
  • Posts: 865
  • Gender: Male
  • SMF Version: 2.0.4
  • SP Version: 2.3.5
Re: Small visual problem
« Reply #2 on: January 05, 2012, 02:50:05 pm »
Quote
is it an unsolvable problem or just nobody bothers to share some knowledge?

Please show a little patience.

We are only a small team here and are all volunteers.

The problem will be answered when and if the answer is known.
Daily backups mean less headaches

Block Set Up

I may be no coding expert but I am willing to help where I can.

I eat Spammers for breakfast

AussieBill

  • Guest
Re: Small visual problem
« Reply #3 on: January 16, 2012, 02:38:20 pm »
Open ./Themes/default/Portal.template.php
Find:
Code: [Select]
echo '
<br class="sp_side_clear" />';
Replace With:
Code: [Select]
// echo '
// <br class="sp_side_clear" />';

Reference:
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=227599.msg3218708#msg3218708

Offline AngelinaBelle

  • Support
  • *
  • Posts: 4885
  • Gender: Female
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Re: Small visual problem
« Reply #4 on: February 28, 2012, 03:44:09 pm »
AussieBill is correct.  Did that solve your problem?
Please to keep this website running, if you like SimplePortal, make a
one-time subscription. Thank you for your support.

Have you tried the SimplePortal documentation?

Offline tomeh

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 113
    • Poradniki i prewodniki
  • SMF Version: 2.0.2
  • SP Version: 2.3.5
Re: Small visual problem
« Reply #5 on: February 29, 2012, 04:16:10 am »
This should be added to the new version of SP

Offline AngelinaBelle

  • Support
  • *
  • Posts: 4885
  • Gender: Female
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Re: Small visual problem
« Reply #6 on: February 29, 2012, 08:52:58 am »
I am not sure whether to call this a bug or a feature :)

So I have reported it, and will let Sinan figure it out: http://simpleportal.net/index.php?issue=457.0
Please to keep this website running, if you like SimplePortal, make a
one-time subscription. Thank you for your support.

Have you tried the SimplePortal documentation?

Offline tomeh

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 113
    • Poradniki i prewodniki
  • SMF Version: 2.0.2
  • SP Version: 2.3.5
Re: Small visual problem
« Reply #7 on: March 01, 2012, 05:51:08 am »
Well done, it seems that this omission to repair

Offline AngelinaBelle

  • Support
  • *
  • Posts: 4885
  • Gender: Female
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Re: Small visual problem
« Reply #8 on: March 01, 2012, 12:49:49 pm »
OK if I mark this one solved for you?
Please to keep this website running, if you like SimplePortal, make a
one-time subscription. Thank you for your support.

Have you tried the SimplePortal documentation?

Offline tomeh

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 113
    • Poradniki i prewodniki
  • SMF Version: 2.0.2
  • SP Version: 2.3.5
Re: Small visual problem
« Reply #9 on: March 01, 2012, 12:57:34 pm »
As for me, if it's in the new SP is going to be great. <br> and empty space is not nice in appearance now

Offline AngelinaBelle

  • Support
  • *
  • Posts: 4885
  • Gender: Female
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Re: Small visual problem
« Reply #10 on: March 01, 2012, 01:07:17 pm »
and you were able to remove the <br /> from your template file, and get rid of the empty space?
Please to keep this website running, if you like SimplePortal, make a
one-time subscription. Thank you for your support.

Have you tried the SimplePortal documentation?

Offline tomeh

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 113
    • Poradniki i prewodniki
  • SMF Version: 2.0.2
  • SP Version: 2.3.5
Re: Small visual problem
« Reply #11 on: March 01, 2012, 02:24:55 pm »
As he writes at the top of this topic - commented out code works

Offline AngelinaBelle

  • Support
  • *
  • Posts: 4885
  • Gender: Female
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Re: Small visual problem
« Reply #12 on: March 01, 2012, 02:27:15 pm »
Zeon,  I hope you won't mind that I've marked this topic solved.  If you have any more questions about it, please feel free to mark it "Topic Not Solved".
Please to keep this website running, if you like SimplePortal, make a
one-time subscription. Thank you for your support.

Have you tried the SimplePortal documentation?