collapse

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Who's Online

  • Dot Guests: 60
  • Dot Hidden: 1
  • Dot Users: 1

There aren't any users online.

* Shoutbox

Refresh History
  • Shoutbox is not for support!
  • kiki26022003: hi
    Yesterday at 02:54:28 PM
  • larry007: test
    November 20, 2014, 03:17:39 PM
  • {OCS}MasterSeal: HI, WhiteEagle
    November 12, 2014, 04:20:18 AM
  • WhiteEagle: Hello all.
    November 09, 2014, 05:33:00 PM
  • {OCS}MasterSeal: Oh and I almost forgot THANK YOU SP TEAM!
    November 04, 2014, 05:02:38 AM
  • {OCS}MasterSeal: I think I'll spam the shoutbox with as many SP IS AWESOME posts as I can.. but no more than one per day :
    November 04, 2014, 04:48:39 AM
  • desertcities: How long does it take to get approval here?  I posted on 10/29, my site is down, I need help.
    November 01, 2014, 08:50:30 PM
  • Zz: hello everyone! I posted a topic recently on Custom COdind section but it is still waiting for approval. Can anyone help with this?
    November 01, 2014, 04:21:31 PM
  • {OCS}MasterSeal: WOW> I'm so impressed at the developer involvement here at SP. Great stuff. Thank you!
    October 30, 2014, 11:42:03 PM
  • [SiNaN]: Feel free to customize it to your liking, however, this is the best we can currently offer.
    October 30, 2014, 08:19:04 AM
  • xeon365: ie where username profile link.. its just getting the membergroup color directly and adding it as inline style.. would be better if it instead just added the membergroup as a css class that can be styled by the theme
    October 29, 2014, 11:00:10 PM
  • xeon365: omg why isn't membergroup got proper css class.. not dumping inline css style
    October 29, 2014, 10:58:03 PM
  • BurkeKnight: [SiNaN] old friend. Great Job. I can't wait to see what you add next. :)
    October 13, 2014, 04:13:53 PM
  • [SiNaN]: Thank you everyone, for the kind words and support. For those who are interested, check out our Donators Program: [link]
    October 13, 2014, 11:57:44 AM
  • {OCS}MasterSeal: Glad to be here, glad to use your amazing portal THank you!
    October 13, 2014, 11:33:35 AM
  • Mike Vail: I'd like to donate to you for all your wonderful work. Do you guys have a place on your site to do that? THANKS FOR EVERYTHING!
    October 13, 2014, 11:12:16 AM
  • Mstcool: Yay, an update! :D
    October 12, 2014, 01:39:17 AM
  • stanyy: You're right. I have no idea how I got to the "Archived" index. It looks too similar.
    October 03, 2014, 11:38:32 AM
  • [SiNaN]: SimplePortal 2.3.5 package is listed in Stable SimplePortal Packages category in Downloads area.
    October 03, 2014, 06:08:01 AM
  • stanyy: SP 2.3.5 is not available in the downloads section?? The big download link on the homepage points newcomers to the downloads section who then download 2.3.4. Not good.
    October 03, 2014, 03:54:21 AM

* Recent Posts

Re: Block with links to topics of chosen board by Tonymura
[Today at 01:56:54 PM]


Staff list order, once again by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[Today at 05:23:19 AM]


Re: Adding a navigation button by andy
[Today at 02:24:35 AM]


Re: Adding a navigation button by Tonymura
[Yesterday at 12:46:59 PM]


Re: Adding a navigation button by andy
[Yesterday at 11:03:24 AM]

NEED HELP? If you're looking for support with Simple Portal, look no further than the Support Board!

Author Topic: Pages and articles not working  (Read 1275 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tekfrk

  • Newbie
  • Posts: 3
  • SMF Version: 2 RC4
  • SP Version: 2.3.3
Pages and articles not working
« on: January 14, 2012, 11:24:55 PM »
Hi everyone,

I just installed SMF 2.0.2 and Simple Portal 2.3.4
I have use it before with no problems.
This time, I can not get the pages or articles to work.
When I add a page, it will not create button in nav menu.
Am I doing something wrong?
« Last Edit: January 15, 2012, 02:50:52 PM by tekfrk »

Offline tekfrk

  • Newbie
  • Posts: 3
  • SMF Version: 2 RC4
  • SP Version: 2.3.3
Re: Pages and articles not working
« Reply #1 on: January 15, 2012, 02:51:22 PM »
Anyone know about this?

Offline deansmar

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 122
  • Gender: Male
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Re: Pages and articles not working
« Reply #2 on: January 16, 2012, 04:19:56 AM »
as far as i know.... i am using SMF 2.0.1 and SP 2.3.3

the built in Menu Block or the top Navigation menu has never automatically added a link to pages or articles...

these always had to be manually set in a custom block or in the Subs.php

this might have changed in the newer version.... but some how i doubt it...
as a foot note:
i went from a SMF 1.1.11 to SMF2 RC3 with out any problems what so ever, first of all de-install all Mods, converted to RC3, then installed SP2.3.2, then installed the required Mods.