collapse

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Who's Online

  • Dot Guests: 65
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 1
  • Dot Users Online:

* Shoutbox

Refresh History
  • Shoutbox is not for support!
  • CaLy: hi all! I know it´s late but anyway happy 2015 to all the community!
    January 18, 2015, 04:43:46 am
  • ribwhulp: hoi
    January 17, 2015, 07:55:06 am
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: Right above the Shoutbox there is a "Who's online" block, just so you know ;)
    January 11, 2015, 03:28:04 pm
  • BlackHeartStudios: Anyone online?
    January 09, 2015, 10:11:24 pm
  • Elliott: Hello
    January 08, 2015, 11:50:47 pm
  • mecane: test
    January 08, 2015, 09:38:30 am
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: Oh hai!
    January 07, 2015, 07:14:01 pm
  • Elliott: Hello my friends
    January 07, 2015, 03:14:07 pm
  • Capion: ha! I found it ;)
    January 04, 2015, 04:58:45 pm
  • Capion: hmm.. what shoutbox mod is this?
    January 04, 2015, 04:51:21 pm
  • SamElanius: Thank you for info Chen Zhen. It worked
    December 28, 2014, 12:27:23 pm
  • Chen Zhen: new members are not permitted to post links. for those having an issue please make your posts without any working links. thank you.
    December 27, 2014, 09:15:16 pm
  • sub5: BoardNews for Frontpage block is the problem, cant get it right, need your help please
    December 27, 2014, 06:00:09 pm
  • Infernus: What's the problem?
    December 26, 2014, 08:32:26 am
  • sub5: @Elina and SiNaN, can you help me on my post in the BoardNews for frontpage block
    December 26, 2014, 08:28:57 am
  • sub5: I had same issues yesterday,
    December 26, 2014, 08:26:51 am
  • Skhilled: Or first time posters?
    December 26, 2014, 06:58:01 am
  • Skhilled: I get the same too. I think something is wrong with the anti-spam process for new users?
    December 26, 2014, 06:57:47 am
  • SamElanius: What I get when I try to post here in english support new topic is that I get blank (white screen).I tried different browser but same result. If I refresh it, it says that I posted it but no topic is created. Any advice please ?
    December 26, 2014, 06:31:20 am
  • sub5: @Elina thanks, i have been able to post it
    December 25, 2014, 07:16:45 pm
NEED HELP? If you're looking for support with Simple Portal, look no further than the Support Board!

Author Topic: Block Error HELP!!!  (Read 1121 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Killer ~JBI~

  • Newbie
  • Posts: 3
  • SMF Version: 2.0.2
  • SP Version: 2.3.5
Block Error HELP!!!
« on: February 01, 2013, 11:04:25 am »
Just done a complete install of SMF 2.0.3 with new database and added Simple portal 2.3.5 ontop nothing else installed as of yet, i would like the webisite to display the blocks like the front page of http://simpleportal.net/index.php but instead it only displaying one column, our site is http://www.jbi.org.uk

In the setting the defaults show that all blocks active apart from the header and footer.

Hope someone can shed light on this as this also happened on Tinyportal.

Thanks in advance

Peter

Offline Killer ~JBI~

  • Newbie
  • Posts: 3
  • SMF Version: 2.0.2
  • SP Version: 2.3.5
Re: Block Error HELP!!!
« Reply #1 on: February 01, 2013, 11:28:22 am »
Somehow, once i have ogged out and re logged in i have no block or portal showing , just a white screen. hmm

Offline Killer ~JBI~

  • Newbie
  • Posts: 3
  • SMF Version: 2.0.2
  • SP Version: 2.3.5
Re: Block Error HELP!!!
« Reply #2 on: February 01, 2013, 11:53:54 am »
Just had to reinstall SMF to solve above problem. I have not readded Simple portal to SMF yet till i can find out or anyone can find out why I dont see all portals one installed. like i mentioned i can only see left portals even when all are active.

Still working on this, is it best to do a stand alone portal before integrating it, so i can get better support ?

Offline Chen Zhen

  • Support
  • *
  • Posts: 994
  • Gender: Male
  • ベジータ王
    • WebDev
  • SMF Version: 2.0.9
  • SP Version: 2.3.6
Re: Block Error HELP!!!
« Reply #3 on: February 01, 2013, 01:26:31 pm »
Killer ~JBI~,

  Imo db values still exist from the prior install including the settings for the theme select block. This block changes the theme of the forum but does not actually adjust the overall theme setting from your admin panel. If the permanent setting was not previously opted the setting will only effect the current page where the block resides.

The theme it is attempting to select no longer exists, hence no css values which gives you a white background and the whole text display will appear on the left side of the screen.

On the home page, scroll down to the theme select, opt default curve theme & press CHANGE.



Offline andy

  • Support
  • *
  • Posts: 667
  • Gender: Male
    • Outdoor Club Japan (OCJ) アウトドア・クラブ・ジャパン
  • SMF Version: 2.0.9
  • SP Version: 2.3.6
Re: Block Error HELP!!!
« Reply #4 on: February 13, 2013, 12:10:39 am »
As you are using another portal now I will mark as solved if that is ok.
Everyone is a volunteer here so please try and make a small donation to keep the Simple Portal website running