SimplePortal

Support => Turkish (Türkçe) => International Support => Kurulum ve Güncelleme => Topic started by: TurkDisk on September 04, 2010, 07:55:35 AM

Title: Kurulum Subs.php Hatası
Post by: TurkDisk on September 04, 2010, 07:55:35 AM
Subs.php içinde

Ara
Code: [Select]
\?(?:' . SID . ';)((?:board|topic
Değiştir
Code: [Select]
\?(?:' . SID . ';)((?:board|topic|page
Bu kısım bende

Code: [Select]
// Put the session ID in.
if (defined('SID') && SID != '')
$setLocation = preg_replace('/^' . preg_quote($scripturl, '/') . '(?!\?' . preg_quote(SID, '/') . ')(\?)?/', $scripturl . '?' . SID . ';', $setLocation);
// Keep that debug in their for template debugging!
elseif (isset($_GET['debug']))
$setLocation = preg_replace('/^' . preg_quote($scripturl, '/') . '(\?)?/', $scripturl . '?debug;', $setLocation);

Şeklinde.

Yine Aynı şekilde

Ara
Code: [Select]
\?((?:board|topic
Değiştir
Code: [Select]
\?((?:board|topic|page
Bunlar yok benim Subs.php içinde  :'(
Title: Re: Kurulum Subs.php Hatası
Post by: grafitus on September 04, 2010, 12:48:13 PM
Pretty URLs veya SimpleSEF benzeri bir modifikasyon yüklemiş olmalısınız. SimplePortal'ın burada yaptığı değişiklikler, SMF'nin varsayılan olarak gelen basit SEF'i için gerekli. Yani burayı yapmasanızda olur.
Title: Re: Kurulum Subs.php Hatası
Post by: TurkDisk on September 04, 2010, 01:34:39 PM
Peki hocam teşekkür ederim. SimplePortal ı kurunca tepedeki Admin, Profil, Arama, Takvim ve benzeri butonlar kayboldu.

index.template.php kodlarında ilgili kısım
Code: [Select]
// Start of the tab section.
echo '
<ul>';

// Show the default [home] button.
echo ($current_action=='home' || $context['browser']['is_ie4']) ? '' : '' , '
<li class="' , $current_action == 'home' ? 'current' : '' , '"><a href="', $scripturl, '">' , $txt[103] , '</a></li>';

// Show the [forum] button.
if (empty($context['disable_sp']) && in_array($modSettings['sp_portal_mode'], array(1, 3)))
echo ($current_action=='forum' || $context['browser']['is_ie4']) ? '' : '' , '
<li class="' , $current_action == 'forum' ? 'current' : '' , '"><a href="', $scripturl . ($modSettings['sp_portal_mode'] == 1 ? '?action=forum' : ''), '">', empty($txt['sp-forum']) ? 'Forum' : $txt['sp-forum'], '</a></li>';

// How about the [search] button?

echo ($current_action=='search' || $context['browser']['is_ie4']) ? '' : '' , '
<li class="' , $current_action == 'search' ? 'current' : '' , '"><a href="', $scripturl, '?action=search">' , $txt[182] , '</a></li>';

// Is the user allowed to administrate at all? ([admin])
if ($context['allow_admin'])
echo ($current_action=='admin' || $context['browser']['is_ie4']) ? '' : '' , '
<li class="' , $current_action == 'admin' ? 'current' : '' , '"><a href="', $scripturl, '?action=admin">' , $txt[2] , '</a></li>';

// Edit Profile... [profile]
if ($context['allow_edit_profile'])
echo ($current_action=='profile' || $context['browser']['is_ie4']) ? '' : '' , '
<li class="' , $current_action == 'profile' ? 'current' : '' , '"><a href="', $scripturl, '?action=profile">' , $txt[79] , '</a></li>';

// Go to PM center... [pm]
if ($context['user']['is_logged'] && $context['allow_pm'])
echo ($current_action=='pm' || $context['browser']['is_ie4']) ? '' : '' , '
<li class="' , $current_action == 'pm' ? 'current' : '' , '"><a href="', $scripturl, '?action=pm">' , $txt['pm_short'] , ' ', $context['user']['unread_messages'] > 0 ? '[<strong>'. $context['user']['unread_messages'] . '</strong>]' : '' , '</a></li>';

// The [calendar]!
if ($context['allow_calendar'])
echo ($current_action=='calendar' || $context['browser']['is_ie4']) ? '' : '' , '
<li class="' , $current_action == 'calendar' ? 'current' : '' , '"><a href="', $scripturl, '?action=calendar">' , $txt['calendar24'] , '</a></li>';

// MSNDestek
echo ($current_action == 'MSNDestek' || $context['browser']['is_ie4']) ? '' : '' , '
<li class="' , $current_action == 'MSNDestek' ? 'current' : '' , '"><a href="', $scripturl, '?action=MSNDestek">' , $txt['MSNDestek'] , '</a></li>';

// Paypal Mod
if (($modSettings['payPalEnable']) && (allowedTo('payPal_view')))
echo ($current_action == 'paypal' || $context['browser']['is_ie4']) ? '' : '' , '
<li class="' , $current_action == 'paypal' ? 'current' : '' , '"><a href="', $scripturl, '?action=paypal">' , $txt['payPal'] , '</a></li>';

// If the user is a guest, show [login] button.
if ($context['user']['is_guest'])
echo ($current_action=='mlist' || $context['browser']['is_ie4']) ? '' : '' , '
      <li><a href="', $scripturl, '?action=login">' , $txt[34] , '</a></li>';


// If the user is a guest, also show [register] button.
if ($context['user']['is_guest'])
echo ($current_action=='mlist' || $context['browser']['is_ie4']) ? '' : '' , '
     <li><a href="', $scripturl, '?action=register">' , $txt[97] , '</a></li>';


// Otherwise, they might want to [logout]...
if ($context['user']['is_logged'])
echo ($current_action=='mlist' || $context['browser']['is_ie4']) ? '' : '' , '
      <li><a href="', $scripturl, '?action=logout;sesc=', $context['session_id'], '">' , $txt[108] , '</a></li>';

echo '</ul>';
}

buna rağmen eğer,

Code: [Select]
if ($context['allow_admin'])
kodunu silersem Admin buton olarak görünüyor fakat bu kez ziyaretçiler de görebiliyor.

Panele giriş yapmak için ?action=admin yazıyorum sürekli   :whistle:

diğer butonlarında görünmesini istiyorum...

Ayrıca,

index.template.php de aşağıdaki kodlar bulunmasına rağmen
Code: [Select]
if ($context['user']['is_logged'])
{
echo '<b>', $txt['hello_member_ndt'], ' ', $context['user']['name'], '</b><br />';

echo '<a href="', $scripturl, '?action=unread">', $txt['unread_since_visit'], '</a><br /><a href="', $scripturl, '?action=unreadreplies">', $txt['show_unread_replies'], '</a><br />';

}
// Otherwise they're a guest - this time ask them to either register or login - lazy bums...
else
{
echo '
', $txt['welcome_guest'], ' ';
}


if ($context['user']['is_logged'])
{

// Is the forum in maintenance mode?
if ($context['in_maintenance'] && $context['user']['is_admin'])
echo '
<b>', $txt[616], '</b><br />';

// Are there any members waiting for approval?
if (!empty($context['unapproved_members']))
echo '
', $context['unapproved_members'] == 1 ? $txt['approve_thereis'] : $txt['approve_thereare'], ' <a href="', $scripturl, '?action=viewmembers;sa=browse;type=approve">', $context['unapproved_members'] == 1 ? $txt['approve_member'] : $context['unapproved_members'] . ' ' . $txt['approve_members'], '</a> ', $txt['approve_members_waiting'], '<br />';

// Show the total time logged in?
if (!empty($context['user']['total_time_logged_in']))
{
echo '
', $txt['totalTimeLogged1'];

// If days is just zero, don't bother to show it.
if ($context['user']['total_time_logged_in']['days'] > 0)
echo $context['user']['total_time_logged_in']['days'] . $txt['totalTimeLogged2'];

// Same with hours - only show it if it's above zero.
if ($context['user']['total_time_logged_in']['hours'] > 0)
echo $context['user']['total_time_logged_in']['hours'] . $txt['totalTimeLogged3'];

// But, let's always show minutes - Time wasted here: 0 minutes ;).
echo $context['user']['total_time_logged_in']['minutes'], $txt['totalTimeLogged4'], '<br />';
}
}

Çevrim içi olunan süre de malesef kayboldu görükmüyor tepede :(
Title: Re: Kurulum Subs.php Hatası
Post by: grafitus on September 04, 2010, 03:38:14 PM
Site adresinizi ve index.template.php'nizin tamamını görebilir miyim? Ve ayrıca, SimplePortal'ı kaldırınca yine görünüyorlar mı?
Title: Re: Kurulum Subs.php Hatası
Post by: TurkDisk on September 04, 2010, 03:57:09 PM
Adresim: http://www.jestfilm.com
Title: Re: Kurulum Subs.php Hatası
Post by: TurkDisk on September 05, 2010, 06:20:25 PM
Hocam ayrıca şimdi fark ettim forum sayfasındaki Forum İstatistikleri kısmında da son üye vs gibi bazı bilgiler görünmüyor :S Portal yükleyince kayboldu bunlar...

EDIT //

Hocam paketi kaldır dedim panelden kaldırınca herşey normale dönüyor. Ama sorun ne olabilir ki ?

EDIT //

Yeniden kurdum yeniden butonlar ve bazı şeyler uçtu :S
Title: Re: Kurulum Subs.php Hatası
Post by: TurkDisk on September 11, 2010, 10:30:42 AM
Hocam ?
SimplePortal 2.3.8 © 2008-2024, SimplePortal