collapse

* Simple Portal Archived Forum

This is an Archive Forum.

The content in this forum may be out-of-date or have been superseded by newer information, and links in forum pages to other sites may not work.
This forum contains archives for future reference.

Visit our thread at Simple Machines Forum for current support.

SMF 2.1 users: EhPortal is a ported version of Simple Portal specifically designed for the SMF 2.1 branch.
Please visit web-develop.ca to download EhPortal and for its support.

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.

* Who's Online

  • Dot Guests: 255
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.

* Shoutbox

Refresh History
  • Shoutbox is not for support!
  • {OCS}MasterSeal: Yup, Still adore SP
    April 21, 2019, 07:08:06 PM
  • {OCS}MasterSeal: STILL love SP :)
    November 24, 2018, 05:05:50 AM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: <3 aegersz
    September 13, 2018, 03:36:09 PM
  • aegersz: I STILL <3 LOVE SimplePortal
    September 13, 2018, 07:11:39 AM
  • aegersz: o LOVE you guys - Simple Portal rocks !
    May 09, 2018, 05:18:59 AM
  • Chen Zhen: our apologies for the site being down.. please read server issues topic
    March 22, 2018, 05:32:38 AM
  • {OCS}MasterSeal: LOL PLEASE forget I just posted that. I found the answer in my own dang post back in 2015. lol sorry!
    July 04, 2017, 10:47:55 PM
  • {OCS}MasterSeal: I know this SB isnt' for support, but I just have a general question. Who would I contact to find out where SP stores its block info? Is it DB driven or files? I searched the site but came up with nothing. probably my fault any insight is appreciated.
    July 04, 2017, 10:43:36 PM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: Excuse me but what does Simpleportal have to deal with that?
    February 05, 2017, 08:21:14 PM
  • WhiteEagle: of course IMHO that site appears to be dead :(
    February 04, 2017, 01:08:05 PM
  • WhiteEagle: If I can get that, then I'll use it for that site...
    February 04, 2017, 01:07:35 PM
  • WhiteEagle: decided to not use SMF for any projects, unless I can get a copy of the premium version of the fanfiction archive plugin
    February 04, 2017, 01:06:54 PM
  • expertdecisions: cloudflare
    January 28, 2017, 08:01:47 AM
  • aegersz: SM release 2.0.13 !
    January 12, 2017, 06:00:13 AM
  • raffo: Tks Emanuele, even if I didn't understand the fix :D
    November 07, 2016, 02:01:20 AM
  • emanuele: [link]
    November 01, 2016, 12:43:50 PM
  • emanuele: raffo: the English support board is a good place. ;)
    November 01, 2016, 12:43:38 PM
  • raffo: Where can I find the fix for the shoutbox?
    November 01, 2016, 05:06:09 AM
  • {OCS}MasterSeal: To the SP team, I make a point to come here and thank you as much as possible for your work.  so again, THANK YOU!
    October 28, 2016, 10:38:05 AM
  • emanuele: That's indeed funny, the limit is present only in the patch and not the full install.
    October 22, 2016, 06:14:58 PM

* Recent Posts

Adding Forums Button to Nav bar by jirapon
[August 01, 2019, 09:07:12 AM]


Re: Board Icons by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[July 30, 2019, 04:03:41 PM]


MOVED: Czech translation???? by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[July 30, 2019, 03:04:51 PM]


Board Icons by jirapon
[July 30, 2019, 07:28:44 AM]


Re: Thankyou Simpleportal, by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[July 29, 2019, 09:41:29 AM]

Blocks speak! Do you have an interest in getting more blocks - or even making your own? The Blocks Board is for you!

Author Topic: Is This A Bug!  (Read 7516 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DjScrappy

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 19
    • MaddSmokerz.com
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Is This A Bug!
« on: November 29, 2008, 08:46:33 AM »
Hello All, Just Woundering When I Had Simple Portal 2.1 Installed it never put the word Forum on the portal "Forum " right above one of my portal blocks block="Latest Member" but it wasnt there with 2.1 I Upgraded To Simple Portal 2.1.1 and now its there is that a bug...I Hope This Is The Right Spot To Ask For Help  ;D

Offline [SiNaN]

  • Mr. SimplePortal
  • Developer
  • *
  • Posts: 6782
  • SMF Version: 2.0.15
  • SP Version: 2.3.7
Re: Is This A Bug!
« Reply #1 on: November 29, 2008, 10:14:33 AM »
Removing that have broken some themes, so decided to add it back. It's not a bug. If you bump this a few days later, I can give you the code to remove it.
And slowly, you come to realize... It's all as it should be...

Offline DjScrappy

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 19
    • MaddSmokerz.com
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Re: Is This A Bug!
« Reply #2 on: November 29, 2008, 12:30:39 PM »
so if it gets removed it will break my theme D:

Offline Burke Knight

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 394
  • Gender: Male
  • I tell it how I see it. Don't like it? Hit Alt+F4
    • BurkeKnight Enterprises
  • SMF Version: None
  • SP Version: None
  • Elkarte Version: None
Re: Is This A Bug!
« Reply #3 on: November 29, 2008, 03:10:35 PM »
But why, does it name the site Forum?

Why not have it set to use the site's name?

Offline Jade Elizabeth

  • Comrade
  • *
  • Posts: 1146
  • Gender: Female
    • Jades-World
  • SMF Version: None
  • SP Version: None
Re: Is This A Bug!
« Reply #4 on: November 29, 2008, 04:42:41 PM »
But why, does it name the site Forum?

Why not have it set to use the site's name?

Just set it to use the HTML code for space :P
Jade Elizabeth
(Ex Language Coordinator)
Owner of Awesome Crazy (the home of the insane),
Color Me Forum (For Adult Coloring Enthusiasts), and
Creative Burrow (A place for creative people).

Offline Burke Knight

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 394
  • Gender: Male
  • I tell it how I see it. Don't like it? Hit Alt+F4
    • BurkeKnight Enterprises
  • SMF Version: None
  • SP Version: None
  • Elkarte Version: None
Re: Is This A Bug!
« Reply #5 on: November 29, 2008, 05:55:58 PM »
Ok, you lost me on that one.
Space?

I just am curious why the linktree starts off saying Forum instead of the Site's name. I tried to set it to the site name, but it would not take. However, since the SP coding has changed a bit, a little pointer in what exactly to change would help. :P

Offline [SiNaN]

  • Mr. SimplePortal
  • Developer
  • *
  • Posts: 6782
  • SMF Version: 2.0.15
  • SP Version: 2.3.7
Re: Is This A Bug!
« Reply #6 on: November 30, 2008, 06:31:39 AM »
so if it gets removed it will break my theme D:

I don't think so, just a few themes had this problem. What is your theme?

But why, does it name the site Forum?

Why not have it set to use the site's name?

Because 90% of the users are used to click on the link at the very beginning of the linktree to go to the forum main page. So it is annoying to be redirected to the portal everytime. It is quite hard to get used to click the second, not first.

And the reason why it is named as "Forum" is that, it goes to forum; not homepage. Forum already has a button which goes to portal, so no need to have it on the linktree.

If you want to put that back, codes are in sportal_init() function in SPortalxx.php file.
And slowly, you come to realize... It's all as it should be...

Offline DjScrappy

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 19
    • MaddSmokerz.com
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Re: Is This A Bug!
« Reply #7 on: November 30, 2008, 08:33:34 AM »
My Theme Is DS-Natural Which is an awsome Theme  ;D

Offline [SiNaN]

  • Mr. SimplePortal
  • Developer
  • *
  • Posts: 6782
  • SMF Version: 2.0.15
  • SP Version: 2.3.7
Re: Is This A Bug!
« Reply #8 on: December 02, 2008, 07:42:23 AM »
SPortal1-1.php

Find:

Code: [Select]
if (!empty($modSettings['portalactive']))
Replace:

Code: [Select]
if (empty($context['linktree'][1]))
$context['linktree'] = array();
elseif (!empty($modSettings['portalactive']))
And slowly, you come to realize... It's all as it should be...

Offline DjScrappy

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 19
    • MaddSmokerz.com
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Re: Is This A Bug!
« Reply #9 on: December 03, 2008, 09:42:45 AM »
I Do Not Have SPortal1-1.php i only have SPortal2.php im useing the newest version of the Portal  ;D

Offline [SiNaN]

  • Mr. SimplePortal
  • Developer
  • *
  • Posts: 6782
  • SMF Version: 2.0.15
  • SP Version: 2.3.7
Re: Is This A Bug!
« Reply #10 on: December 03, 2008, 10:21:58 AM »
Will work for that too.
And slowly, you come to realize... It's all as it should be...