collapse

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Who's Online

  • Dot Guests: 244
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 1
  • Dot Users Online:

* Shoutbox

Refresh History
  • Shoutbox is not for support!
  • [DFg]DJF-1975: Thanks again for this awesome place!
    September 05, 2017, 07:12:24 PM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: An announcement will come soon™ about this issue. Sorry for the inconvenience.
    September 04, 2017, 04:32:08 PM
  • Black Tiger: Site is back but with an old backup it seems.
    September 04, 2017, 10:04:29 AM
  • aegersz: YAY ! the site is back. I was getting so worried.
    September 02, 2017, 11:55:42 PM
  • [DFg]DJF-1975: LOL PLEASE forget I just posted that. I found the answer in my own dang post back in 2015. lol sorry!
    July 04, 2017, 10:47:55 PM
  • [DFg]DJF-1975: I know this SB isnt' for support, but I just have a general question. Who would I contact to find out where SP stores its block info? Is it DB driven or files? I searched the site but came up with nothing. probably my fault any insight is appreciated.
    July 04, 2017, 10:43:36 PM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: Excuse me but what does Simpleportal have to deal with that?
    February 05, 2017, 08:21:14 PM
  • WhiteEagle: of course IMHO that site appears to be dead :(
    February 04, 2017, 01:08:05 PM
  • WhiteEagle: If I can get that, then I'll use it for that site...
    February 04, 2017, 01:07:35 PM
  • WhiteEagle: decided to not use SMF for any projects, unless I can get a copy of the premium version of the fanfiction archive plugin
    February 04, 2017, 01:06:54 PM
  • expertdecisions: cloudflare
    January 28, 2017, 08:01:47 AM
  • aegersz: SM release 2.0.13 !
    January 12, 2017, 06:00:13 AM
  • raffo: Tks Emanuele, even if I didn't understand the fix :D
    November 07, 2016, 02:01:20 AM
  • emanuele: [link]
    November 01, 2016, 12:43:50 PM
  • emanuele: raffo: the English support board is a good place. ;)
    November 01, 2016, 12:43:38 PM
  • raffo: Where can I find the fix for the shoutbox?
    November 01, 2016, 05:06:09 AM
  • [DFg]DJF-1975: To the SP team, I make a point to come here and thank you as much as possible for your work.  so again, THANK YOU!
    October 28, 2016, 10:38:05 AM
  • emanuele: That's indeed funny, the limit is present only in the patch and not the full install.
    October 22, 2016, 06:14:58 PM
  • phantomm: and from what I see only patch is broken, full install package is fine
    October 21, 2016, 03:44:44 PM
  • phantomm: they say it for over 3 weeks now..
    October 21, 2016, 03:43:52 PM

* Recent Posts

Re: Regarding the Recent Downtime by thepitster
[September 18, 2017, 11:40:51 PM]


Re: Posts deleted / dissapeared? by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[September 16, 2017, 06:25:39 PM]


Re: Regarding the Recent Downtime by kim
[September 15, 2017, 04:22:30 PM]


Regarding the Recent Downtime by Eliana Tamerin
[September 15, 2017, 05:24:58 AM]


Re: [Block] Scrolling/Scrollbar recent topics by thepitster
[September 06, 2017, 11:30:04 AM]

Welcome to SimplePortal.net! You can download SimplePortal from the Downloads Area!

Author Topic: Putting a submenu in Home?  (Read 1940 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Crozz

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Gender: Male
  • umm
  • SMF Version: 2.0.2
  • SP Version: 2.3.5
Putting a submenu in Home?
« on: November 28, 2012, 04:29:04 AM »
I have SimplePortal 2.3.5 installed on SMF 2.0.2, this is not really a problem, I just want to put a submenu
in the Home (in this forum it would be - http://simpleportal.net/index.php), the button that usually shows when the portal is installed.
So I want to put two submenus, in Home and the Home button should be redirected to "#" or nothing.
I haven't gone over posting at SMF forum thought this would be a better place.

Thanks in advance.

Offline TinMan

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 43
    • RC Arcade
Re: Putting a submenu in Home?
« Reply #1 on: November 28, 2012, 11:50:00 AM »
The menu button should be in your Sources/Subs.php

Find:
Code: [Select]
'home' => array(
'title' => $txt['home'],
'href' => $modSettings['sp_portal_mode'] == 3 && empty($context['disable_sp']) ? $modSettings['sp_standalone_url'] : $scripturl,
'show' => true,
'sub_buttons' => array(
),
'is_last' => $context['right_to_left'],
),

To add sub buttons, an example may be something like:
Code: [Select]
'home' => array(
'title' => $txt['home'],
'href' => $modSettings['sp_portal_mode'] == 3 && empty($context['disable_sp']) ? $modSettings['sp_standalone_url'] : $scripturl,
'show' => true,
'sub_buttons' => array(
'some_button' => array(
'title' => 'Button Name',
'href' => $scripturl . '?action=profile',
'show' => true,
),
'another_button' => array(
'title' => 'Button Name 2',
'href' => $scripturl . '?action=help',
'show' => true,
'is_last' => true,
),
),
),

For more info about adding buttons, check out the SMF Wiki page for it Here.

Offline Crozz

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Gender: Male
  • umm
  • SMF Version: 2.0.2
  • SP Version: 2.3.5
Re: Putting a submenu in Home?
« Reply #2 on: November 29, 2012, 10:18:19 AM »
Thanks that worked, is it okay if I put like an "hxxp://www.somedomain.com/" link instead $scripturl?

Offline TinMan

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 43
    • RC Arcade
Re: Putting a submenu in Home?
« Reply #3 on: November 29, 2012, 10:47:00 AM »
Yeah, just make it like...
Code: [Select]
'href' => 'hxxp://www.somedomain.com',and it should work fine.
« Last Edit: November 29, 2012, 10:55:20 AM by TinMan »

Offline AngelinaBelle

  • Support
  • *
  • Posts: 4871
  • Gender: Female
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Re: Putting a submenu in Home?
« Reply #4 on: February 05, 2013, 04:09:19 PM »
Crozz -- did that work for you?
I am glad you found the answer you needed right here. 

If this solved your problem, can you press the "topic solved" button below this topic?

Thanks!
Please to keep this website running, if you like SimplePortal, make a
one-time subscription. Thank you for your support.

Have you tried the SimplePortal documentation?