collapse collapse

* Archive Notice

This is an Archive Forum.

The content in this forum may be out-of-date or have been superseded by newer information, and links in forum pages to other sites may not work. This forum contains archives for future reference.

Visit our thread at Simple Machines Forum for current support.

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.

* Who's Online

  • Dot Guests: 399
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.

* Shoutbox

Refresh History
  • Shoutbox is not for support!
  • {OCS}MasterSeal: Yup, Still adore SP
    April 21, 2019, 07:08:06 PM
  • {OCS}MasterSeal: STILL love SP :)
    November 24, 2018, 05:05:50 AM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: <3 aegersz
    September 13, 2018, 03:36:09 PM
  • aegersz: I STILL <3 LOVE SimplePortal
    September 13, 2018, 07:11:39 AM
  • aegersz: o LOVE you guys - Simple Portal rocks !
    May 09, 2018, 05:18:59 AM
  • Chen Zhen: our apologies for the site being down.. please read server issues topic
    March 22, 2018, 05:32:38 AM
  • {OCS}MasterSeal: LOL PLEASE forget I just posted that. I found the answer in my own dang post back in 2015. lol sorry!
    July 04, 2017, 10:47:55 PM
  • {OCS}MasterSeal: I know this SB isnt' for support, but I just have a general question. Who would I contact to find out where SP stores its block info? Is it DB driven or files? I searched the site but came up with nothing. probably my fault any insight is appreciated.
    July 04, 2017, 10:43:36 PM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: Excuse me but what does Simpleportal have to deal with that?
    February 05, 2017, 08:21:14 PM
  • WhiteEagle: of course IMHO that site appears to be dead :(
    February 04, 2017, 01:08:05 PM
  • WhiteEagle: If I can get that, then I'll use it for that site...
    February 04, 2017, 01:07:35 PM
  • WhiteEagle: decided to not use SMF for any projects, unless I can get a copy of the premium version of the fanfiction archive plugin
    February 04, 2017, 01:06:54 PM
  • expertdecisions: cloudflare
    January 28, 2017, 08:01:47 AM
  • aegersz: SM release 2.0.13 !
    January 12, 2017, 06:00:13 AM
  • raffo: Tks Emanuele, even if I didn't understand the fix :D
    November 07, 2016, 02:01:20 AM
  • emanuele: [link]
    November 01, 2016, 12:43:50 PM
  • emanuele: raffo: the English support board is a good place. ;)
    November 01, 2016, 12:43:38 PM
  • raffo: Where can I find the fix for the shoutbox?
    November 01, 2016, 05:06:09 AM
  • {OCS}MasterSeal: To the SP team, I make a point to come here and thank you as much as possible for your work.  so again, THANK YOU!
    October 28, 2016, 10:38:05 AM
  • emanuele: That's indeed funny, the limit is present only in the patch and not the full install.
    October 22, 2016, 06:14:58 PM

* Recent Posts

Adding Forums Button to Nav bar by jirapon
[August 01, 2019, 09:07:12 AM]


Re: Board Icons by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[July 30, 2019, 04:03:41 PM]


MOVED: Czech translation???? by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[July 30, 2019, 03:04:51 PM]


Board Icons by jirapon
[July 30, 2019, 07:28:44 AM]


Re: Thankyou Simpleportal, by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[July 29, 2019, 09:41:29 AM]

Installation errors? Mod incompatibilities? Upgrade problems? Make your way over to the Install and Upgrade Support board for all your solutions!

Author Topic: Problem mit der Shoutbox  (Read 1791 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Zipclaw

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • SMF Version: 2.0.5
  • SP Version: 2.3.5
Problem mit der Shoutbox
« on: October 10, 2013, 04:45:53 PM »
Moin!

Ich habe mein Problem schon vor 2 Tagen im englischsprachigen Bereich versucht zu schildern, aber mein Post wird aus mir unbekannten Gründen nicht freigeschaltet. Das ist "etwas" frustrierend. Deshalb versuche ich es jetzt hier.

In meiner SMF 2.0.5-Installation habe ich SimplePortal 2.3.5 installiert. Hauptsächlich aus dem Grunde, da es die scheinbar einzige Shoutbox besitzt, die derzeit mit der aktuellen Version von SMF kompatibel ist. Die letzte, die ich drin hatte, hat nach einem Umzug auf einen anderen Hoster die Umlaute vermurkst. Zu allem Überfluß scheint der Entwickler kein Interesse mehr an einer Weiterentwicklung daran zu haben. Somit mußte ich sie entfernen.

Nun zu meinem eigentlichen Problem: Wenn jemand in die Shoutbox etwas schreibt und auf "Shout!" klickt, dann erscheint die geschriebene Nachricht nicht in der Shoutbox. Stattdessen rödelt und rödelt die Lade-Animation endlos herum, aber nichts passiert. Erst wenn die Seite im Browser neu geladen wird, erscheint die Nachricht in der Shoutbox. Dasselbe passiert, wenn ich eine Nachricht darin lösche.

Im Firefox habe ich mal die Web-Konsole aufgerufen, um zu sehen, ob es da während des Vorgangs irgendwelche Meldungen gibt. Diese Meldung erscheint:

Quote
[22:39:07.717] TypeError: shout.getElementsByTagName(...)[0].childNodes[0] is undefined @ *URL entfernt*/Themes/default/scripts/portal.js?235:122

Folgende Mods sind neben SimplePortal installiert:
Additional Instant Messengers
Tagging System
Thank-o-matic
Ohara YouTube Embed

Kann mir jemand sagen, wie ich das Problem beheben kann?