collapse collapse

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Who's Online

  • Dot Guests: 159
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.

* Shoutbox

Refresh History
  • Shoutbox is not for support!
  • {OCS}MasterSeal: STILL love SP :)
    November 24, 2018, 05:05:50 AM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: <3 aegersz
    September 13, 2018, 03:36:09 PM
  • aegersz: I STILL <3 LOVE SimplePortal
    September 13, 2018, 07:11:39 AM
  • aegersz: o LOVE you guys - Simple Portal rocks !
    May 09, 2018, 05:18:59 AM
  • Chen Zhen: our apologies for the site being down.. please read server issues topic
    March 22, 2018, 05:32:38 AM
  • {OCS}MasterSeal: LOL PLEASE forget I just posted that. I found the answer in my own dang post back in 2015. lol sorry!
    July 04, 2017, 10:47:55 PM
  • {OCS}MasterSeal: I know this SB isnt' for support, but I just have a general question. Who would I contact to find out where SP stores its block info? Is it DB driven or files? I searched the site but came up with nothing. probably my fault any insight is appreciated.
    July 04, 2017, 10:43:36 PM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: Excuse me but what does Simpleportal have to deal with that?
    February 05, 2017, 08:21:14 PM
  • WhiteEagle: of course IMHO that site appears to be dead :(
    February 04, 2017, 01:08:05 PM
  • WhiteEagle: If I can get that, then I'll use it for that site...
    February 04, 2017, 01:07:35 PM
  • WhiteEagle: decided to not use SMF for any projects, unless I can get a copy of the premium version of the fanfiction archive plugin
    February 04, 2017, 01:06:54 PM
  • expertdecisions: cloudflare
    January 28, 2017, 08:01:47 AM
  • aegersz: SM release 2.0.13 !
    January 12, 2017, 06:00:13 AM
  • raffo: Tks Emanuele, even if I didn't understand the fix :D
    November 07, 2016, 02:01:20 AM
  • emanuele: [link]
    November 01, 2016, 12:43:50 PM
  • emanuele: raffo: the English support board is a good place. ;)
    November 01, 2016, 12:43:38 PM
  • raffo: Where can I find the fix for the shoutbox?
    November 01, 2016, 05:06:09 AM
  • {OCS}MasterSeal: To the SP team, I make a point to come here and thank you as much as possible for your work.  so again, THANK YOU!
    October 28, 2016, 10:38:05 AM
  • emanuele: That's indeed funny, the limit is present only in the patch and not the full install.
    October 22, 2016, 06:14:58 PM
  • phantomm: and from what I see only patch is broken, full install package is fine
    October 21, 2016, 03:44:44 PM

* Recent Posts

Re: blocks showing user avatars by DanHemmings
[February 14, 2019, 02:46:35 AM]


Re: Occasional Chat/Shout box Issue by OpoWolfie
[February 06, 2019, 03:29:17 PM]


MOVED: Custom Article Preview by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[February 04, 2019, 11:36:25 AM]


Re: Custom Article Preview by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[February 04, 2019, 11:36:16 AM]


Custom Article Preview by master_burn
[February 04, 2019, 06:26:45 AM]

Welcome to SimplePortal.net! You can download SimplePortal from the Downloads Area!

Author Topic: Icons missing in Simpleportal tooltip menu  (Read 2856 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline japemo

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Gender: Male
    • Guild Parabellum
Icons missing in Simpleportal tooltip menu
« on: January 21, 2014, 06:05:59 AM »
Good.

Yesterday I was installing SMF forums, after themes and last Simpleportal.

The problem are in setup menu, when the SimplePortal tooltip menu is open dont look icons of each option or suboptions...

Link to forums: http://www.japemo.x10.mx/smf/

Anybody would know tell me why and how to fix it?

Thank you in advanced!
WEB: http://parabellum.xtreemhost.com
SMF: 1.1.7
Tinyportal: 1.0.6 beta 2
WEB (pruebas): http://pruebas.parabellum.xtreemhost.com
SMF: 2.0 beta 4
SimplePortal: 2.0.5

Offline [SiNaN]

  • Mr. SimplePortal
  • Developer
  • *
  • Posts: 6782
  • SMF Version: 2.0.15
  • SP Version: 2.3.7
Re: Icons missing in Simpleportal tooltip menu
« Reply #1 on: January 24, 2014, 04:14:13 PM »
Hello and welcome to SimplePortal!

I think you mean the icons in the admin menu. While installing SimplePortal, Package Manager will ask if you would like to copy the menu icons for your custom theme too. If you haven't checked that option, then those icons won't be copied, which will result in your current situation.

What you can do is to do the following operation:

Copy the following files:
/Themes/default/images/admin/configuration.png   
/Themes/default/images/admin/blocks.png   
/Themes/default/images/admin/articles.png   
/Themes/default/images/admin/pages.png   
/Themes/default/images/admin/shoutbox.png

Paste them to the following location:
/Themes/your_theme/images/admin
And slowly, you come to realize... It's all as it should be...