collapse collapse

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Who's Online

  • Dot Guests: 149
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.

* Shoutbox

Refresh History
  • Shoutbox is not for support!
  • {OCS}MasterSeal: STILL love SP :)
    November 24, 2018, 05:05:50 AM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: <3 aegersz
    September 13, 2018, 03:36:09 PM
  • aegersz: I STILL <3 LOVE SimplePortal
    September 13, 2018, 07:11:39 AM
  • aegersz: o LOVE you guys - Simple Portal rocks !
    May 09, 2018, 05:18:59 AM
  • Chen Zhen: our apologies for the site being down.. please read server issues topic
    March 22, 2018, 05:32:38 AM
  • {OCS}MasterSeal: LOL PLEASE forget I just posted that. I found the answer in my own dang post back in 2015. lol sorry!
    July 04, 2017, 10:47:55 PM
  • {OCS}MasterSeal: I know this SB isnt' for support, but I just have a general question. Who would I contact to find out where SP stores its block info? Is it DB driven or files? I searched the site but came up with nothing. probably my fault any insight is appreciated.
    July 04, 2017, 10:43:36 PM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: Excuse me but what does Simpleportal have to deal with that?
    February 05, 2017, 08:21:14 PM
  • WhiteEagle: of course IMHO that site appears to be dead :(
    February 04, 2017, 01:08:05 PM
  • WhiteEagle: If I can get that, then I'll use it for that site...
    February 04, 2017, 01:07:35 PM
  • WhiteEagle: decided to not use SMF for any projects, unless I can get a copy of the premium version of the fanfiction archive plugin
    February 04, 2017, 01:06:54 PM
  • expertdecisions: cloudflare
    January 28, 2017, 08:01:47 AM
  • aegersz: SM release 2.0.13 !
    January 12, 2017, 06:00:13 AM
  • raffo: Tks Emanuele, even if I didn't understand the fix :D
    November 07, 2016, 02:01:20 AM
  • emanuele: [link]
    November 01, 2016, 12:43:50 PM
  • emanuele: raffo: the English support board is a good place. ;)
    November 01, 2016, 12:43:38 PM
  • raffo: Where can I find the fix for the shoutbox?
    November 01, 2016, 05:06:09 AM
  • {OCS}MasterSeal: To the SP team, I make a point to come here and thank you as much as possible for your work.  so again, THANK YOU!
    October 28, 2016, 10:38:05 AM
  • emanuele: That's indeed funny, the limit is present only in the patch and not the full install.
    October 22, 2016, 06:14:58 PM
  • phantomm: and from what I see only patch is broken, full install package is fine
    October 21, 2016, 03:44:44 PM

* Recent Posts

Re: Occasional Chat/Shout box Issue by Skhilled
[Today at 04:52:48 AM]


Re: Occasional Chat/Shout box Issue by OpoWolfie
[January 06, 2019, 04:54:46 AM]


Re: Where is the code for these elements, where are they stored? by Chen Zhen
[January 04, 2019, 10:50:07 AM]


Re: Have a block only show on threads? by danmsmith018f
[January 03, 2019, 05:46:35 AM]


Re: Occasional Chat/Shout box Issue by OpoWolfie
[January 03, 2019, 05:33:09 AM]

Blocks speak! Do you have an interest in getting more blocks - or even making your own? The Blocks Board is for you!

Author Topic: No emails from the forum at all  (Read 22684 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ♦ Ninja ZX-10RR ♦

  • Spammer Hammer
  • Support
  • *
  • Posts: 1179
  • Gender: Male
  • Sniper Legends
    • Virtual Interactive Games Entertainment™
  • SMF Version: 2.0.13
  • SP Version: 2.3.6
  • Elkarte Version: 1.0.6
No emails from the forum at all
« on: March 24, 2015, 10:39:16 AM »
I got a few Private Messages recently but never received an email while I *DID* have set my profile in order to receive it when getting a new Private Message. Could you check your error log and if there is something wrong with your sendMail function?
Thanks in advance and best regards.

P.s. I will also enable notifications for this topic just to check if email work at *all*.
« Last Edit: March 25, 2015, 06:26:44 PM by ♦ Ninja ZX-10RR ♦ »
Have you tried SimplePortal Documentation before asking? ;)
F.A.Q.  English Support  |  Blocks Support
Fancy Feature idea ?!  |  Blocks Requests
Themes & Graphics

▼ My job! ▼

No PMs for support unless it's a paid request. Thank you! :)
#OpIsis

Offline Chen Zhen

  • The Underdog
  • Operations Manager
  • *
  • Posts: 1342
  • Gender: Male
  • Kinesis
    • WebDev
  • SMF Version: 2.1
  • EhPortal Version: 1.22
Re: No emails on new PMs
« Reply #1 on: March 25, 2015, 04:01:32 PM »
♦ Ninja ZX-10RR ♦,

  It appears to be working properly for me.
Please double check your spam folder in case your email host flagged the emails containing links as spam.

Regards.

Offline ♦ Ninja ZX-10RR ♦

  • Spammer Hammer
  • Support
  • *
  • Posts: 1179
  • Gender: Male
  • Sniper Legends
    • Virtual Interactive Games Entertainment™
  • SMF Version: 2.0.13
  • SP Version: 2.3.6
  • Elkarte Version: 1.0.6
Re: No emails on new PMs
« Reply #2 on: March 25, 2015, 04:36:56 PM »
Triple checked, not working even for this topic... :( And I *AM* sure I have set them up...

P.S.: They are working for any other site :/
« Last Edit: March 25, 2015, 04:40:08 PM by ♦ Ninja ZX-10RR ♦ »
Have you tried SimplePortal Documentation before asking? ;)
F.A.Q.  English Support  |  Blocks Support
Fancy Feature idea ?!  |  Blocks Requests
Themes & Graphics

▼ My job! ▼

No PMs for support unless it's a paid request. Thank you! :)
#OpIsis

Offline Chen Zhen

  • The Underdog
  • Operations Manager
  • *
  • Posts: 1342
  • Gender: Male
  • Kinesis
    • WebDev
  • SMF Version: 2.1
  • EhPortal Version: 1.22
Re: No emails on new PMs
« Reply #3 on: March 25, 2015, 05:57:30 PM »
♦ Ninja ZX-10RR ♦,

  The site is set to use PHP notifications and should be working. I only have it set to send me notifications from one specific board which appears to be working for me at the moment.  I will investigate this further & thank you for the report.

Regards.

Offline ♦ Ninja ZX-10RR ♦

  • Spammer Hammer
  • Support
  • *
  • Posts: 1179
  • Gender: Male
  • Sniper Legends
    • Virtual Interactive Games Entertainment™
  • SMF Version: 2.0.13
  • SP Version: 2.3.6
  • Elkarte Version: 1.0.6
Re: No emails on new PMs
« Reply #4 on: March 25, 2015, 06:24:46 PM »
Thank you Chen Zhen, I can confirm it's not working on this topic (email notification for your reply did not arrive) nor for PMs. My email provider is Yahoo (you can very much likely see it though), but like I said I have no issues with any other site, I am currently receiving emails from many smf forums except for this one.

Best regards :)

P.s.: Changed the topic title to reflect the updated issue.
« Last Edit: March 25, 2015, 06:27:06 PM by ♦ Ninja ZX-10RR ♦ »
Have you tried SimplePortal Documentation before asking? ;)
F.A.Q.  English Support  |  Blocks Support
Fancy Feature idea ?!  |  Blocks Requests
Themes & Graphics

▼ My job! ▼

No PMs for support unless it's a paid request. Thank you! :)
#OpIsis

Offline Chen Zhen

  • The Underdog
  • Operations Manager
  • *
  • Posts: 1342
  • Gender: Male
  • Kinesis
    • WebDev
  • SMF Version: 2.1
  • EhPortal Version: 1.22
Re: No emails from the forum at all
« Reply #5 on: March 25, 2015, 07:07:02 PM »

♦ Ninja ZX-10RR ♦,

  Ok I have adjusted a permission setting for regular members and allowed notifications for myself on this topic.
Can you reply to this post to test it please?  Thank you.

Regards.

Offline ♦ Ninja ZX-10RR ♦

  • Spammer Hammer
  • Support
  • *
  • Posts: 1179
  • Gender: Male
  • Sniper Legends
    • Virtual Interactive Games Entertainment™
  • SMF Version: 2.0.13
  • SP Version: 2.3.6
  • Elkarte Version: 1.0.6
Re: No emails from the forum at all
« Reply #6 on: March 25, 2015, 07:58:23 PM »
Replied, yet I still got nothing in my inbox, FYI. ;)
Have you tried SimplePortal Documentation before asking? ;)
F.A.Q.  English Support  |  Blocks Support
Fancy Feature idea ?!  |  Blocks Requests
Themes & Graphics

▼ My job! ▼

No PMs for support unless it's a paid request. Thank you! :)
#OpIsis

Offline Chen Zhen

  • The Underdog
  • Operations Manager
  • *
  • Posts: 1342
  • Gender: Male
  • Kinesis
    • WebDev
  • SMF Version: 2.1
  • EhPortal Version: 1.22
Re: No emails from the forum at all
« Reply #7 on: March 25, 2015, 09:13:42 PM »
♦ Ninja ZX-10RR ♦,

  It appears to be working correctly for me whereas I can not duplicate your issue. After setting notifications for this topic I received an email with your last reply. My user settings are the same as yours for receiving notifications.

  I do not use yahoo for email, are you absolutely sure you checked all incoming email messages (ie. spam, junk, etc.)? Is it possible that you somehow flagged SP's emails as spam in the past where it is ignoring any newer ones from it?

Regards.

Offline Burke Knight

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 394
  • Gender: Male
  • I tell it how I see it. Don't like it? Hit Alt+F4
    • BurkeKnight Enterprises
  • SMF Version: None
  • SP Version: None
  • Elkarte Version: None
Re: No emails from the forum at all
« Reply #8 on: March 25, 2015, 10:10:34 PM »
Well he seems to now be unable to reactivate his account.
He does not get the emails, so he's in effect, locked out of here.

Could you please activate his account for him, Chen?

Offline Chen Zhen

  • The Underdog
  • Operations Manager
  • *
  • Posts: 1342
  • Gender: Male
  • Kinesis
    • WebDev
  • SMF Version: 2.1
  • EhPortal Version: 1.22
Re: No emails from the forum at all
« Reply #9 on: March 25, 2015, 10:57:35 PM »
♦ Ninja ZX-10RR ♦,

  Account has been activated after the email change. Imo try something other than yahoo such as gmail to see if that works.

Regards.

Offline Chen Zhen

  • The Underdog
  • Operations Manager
  • *
  • Posts: 1342
  • Gender: Male
  • Kinesis
    • WebDev
  • SMF Version: 2.1
  • EhPortal Version: 1.22
Re: No emails from the forum at all
« Reply #10 on: March 25, 2015, 11:04:32 PM »
Perhaps the information in the link provided below is relevant?

https://help.yahoo.com/kb/SLN7253.html?impressions=true

I added the email alias of noreply@simpleportal.net  and configured the forum to now use it for sending emails.
The noreply@domain alias may work where yahoo detects the noreply text. I may have to set it to not accept incoming emails (bounce) for it to work properly.. not sure yet.
« Last Edit: March 25, 2015, 11:36:48 PM by Chen Zhen »

Offline ♦ Ninja ZX-10RR ♦

  • Spammer Hammer
  • Support
  • *
  • Posts: 1179
  • Gender: Male
  • Sniper Legends
    • Virtual Interactive Games Entertainment™
  • SMF Version: 2.0.13
  • SP Version: 2.3.6
  • Elkarte Version: 1.0.6
Re: No emails from the forum at all
« Reply #11 on: March 25, 2015, 11:47:17 PM »
I understand your concerns but believe me with all the experience I have acquired as regards SMF I did all possible checks before posting...
So, to clarify...
-SP emails are not marked as spam, and they had never been as far as I can remember
-Any other SMF forum emails work, including mine, italiansmf, sm.org and others
-I got nothing in my inbox nor in my spam folder, I actually check it daily to see if I am on someone's mailing list that I didn't subscribe for

In order to understand where the issue can be I'll temporarily switch over to my business e-mail address and check if they arrive there.

-Many thanks to BurkeKnight for the help and Chen Zhen for reactivating my account. I've now proved myself that I am not receiving anything on Yahoo nor on my own personal domain. When I switched it it was on virtualinteractivege.com, but not working there either, so I just switched it back. Thing is that if I switch again and can't get the email I am locked out again :(
Have you tried SimplePortal Documentation before asking? ;)
F.A.Q.  English Support  |  Blocks Support
Fancy Feature idea ?!  |  Blocks Requests
Themes & Graphics

▼ My job! ▼

No PMs for support unless it's a paid request. Thank you! :)
#OpIsis

Offline josh4596

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 21
  • SMF Version: 2.0.9
  • SP Version: 2.3.6
Re: No emails from the forum at all
« Reply #12 on: March 27, 2015, 08:58:05 PM »
Probably useless information but emails arrive fine for me using gmail and I'm definitely on the same or lower permissions than you. If it is a problem with sp, though I'm sure there's an alternative reason, it must hate your email.
« Last Edit: March 27, 2015, 09:10:02 PM by josh4596 »

Offline ♦ Ninja ZX-10RR ♦

  • Spammer Hammer
  • Support
  • *
  • Posts: 1179
  • Gender: Male
  • Sniper Legends
    • Virtual Interactive Games Entertainment™
  • SMF Version: 2.0.13
  • SP Version: 2.3.6
  • Elkarte Version: 1.0.6
Re: No emails from the forum at all
« Reply #13 on: March 27, 2015, 10:08:21 PM »
Thanks a lot for your information, even if they didn't arrive on my own email with my domain... And I never had a single issue with that. I could have blamed yahoo indeed but since they don't arrive on my custom email as well I have no idea... :(
I'm just disappointed because I can't use them :(
Have you tried SimplePortal Documentation before asking? ;)
F.A.Q.  English Support  |  Blocks Support
Fancy Feature idea ?!  |  Blocks Requests
Themes & Graphics

▼ My job! ▼

No PMs for support unless it's a paid request. Thank you! :)
#OpIsis

Offline emanuele

  • Developer
  • *
  • Posts: 293
Re: No emails from the forum at all
« Reply #14 on: March 30, 2015, 05:42:34 PM »
I told you send emails today is a pain. :P

Offline ♦ Ninja ZX-10RR ♦

  • Spammer Hammer
  • Support
  • *
  • Posts: 1179
  • Gender: Male
  • Sniper Legends
    • Virtual Interactive Games Entertainment™
  • SMF Version: 2.0.13
  • SP Version: 2.3.6
  • Elkarte Version: 1.0.6
Re: No emails from the forum at all
« Reply #15 on: March 30, 2015, 07:58:09 PM »
Yeah I see, yet they I do receive the ones from your forum #_# this is the only one I am having issues with :'(
Have you tried SimplePortal Documentation before asking? ;)
F.A.Q.  English Support  |  Blocks Support
Fancy Feature idea ?!  |  Blocks Requests
Themes & Graphics

▼ My job! ▼

No PMs for support unless it's a paid request. Thank you! :)
#OpIsis

Offline lurkalot

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • SMF Version: 2.0.10
  • SP Version: None
Re: No emails from the forum at all
« Reply #16 on: March 16, 2016, 02:33:15 PM »
Hi guys, just a quick one.

Are the activation emails working here?  Just I have one of our team at http://coppermine-gallery.net/ who says he was a member here some time ago, but can't sign into his account.  When he tries to sign in with that account it tells him the account hasn't been activated. He can't get hold of the activation email.

Username gmc  I'll PM the email address if you need it.

If anyone could help with this it would be appreciated.




Offline Chen Zhen

  • The Underdog
  • Operations Manager
  • *
  • Posts: 1342
  • Gender: Male
  • Kinesis
    • WebDev
  • SMF Version: 2.1
  • EhPortal Version: 1.22
Re: No emails from the forum at all
« Reply #17 on: March 16, 2016, 05:20:53 PM »
lurkalot,

There was a misconfiguration that has been fixed and the registration emails have been resent.
Please let us know if the issue has been resolved.

Regards.

Offline lurkalot

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • SMF Version: 2.0.10
  • SP Version: None
Re: No emails from the forum at all
« Reply #18 on: March 16, 2016, 05:32:31 PM »
lurkalot,

There was a misconfiguration that has been fixed and the registration emails have been resent.
Please let us know if the issue has been resolved.

Regards.

Thanks CZ.

Fingers crossed.  I'll let you know if he still has problems logging in as soon as I hear back from him.  ;)

Offline lurkalot

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • SMF Version: 2.0.10
  • SP Version: None
Re: No emails from the forum at all
« Reply #19 on: March 17, 2016, 02:56:24 AM »
lurkalot,

There was a misconfiguration that has been fixed and the registration emails have been resent.
Please let us know if the issue has been resolved.

Regards.

Greg still didn't receive his email.  I'm going to PM you his email address.