collapse collapse

* Simple Portal Archived Forum

This is an Archive Forum.

The content in this forum may be out-of-date or have been superseded by newer information, and links in forum pages to other sites may not work.
This forum contains archives for future reference.

Visit our thread at Simple Machines Forum for current support.

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.

* Who's Online

  • Dot Guests: 144
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.

* Shoutbox

Refresh History
  • Shoutbox is not for support!
  • {OCS}MasterSeal: Yup, Still adore SP
    April 21, 2019, 07:08:06 PM
  • {OCS}MasterSeal: STILL love SP :)
    November 24, 2018, 05:05:50 AM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: <3 aegersz
    September 13, 2018, 03:36:09 PM
  • aegersz: I STILL <3 LOVE SimplePortal
    September 13, 2018, 07:11:39 AM
  • aegersz: o LOVE you guys - Simple Portal rocks !
    May 09, 2018, 05:18:59 AM
  • Chen Zhen: our apologies for the site being down.. please read server issues topic
    March 22, 2018, 05:32:38 AM
  • {OCS}MasterSeal: LOL PLEASE forget I just posted that. I found the answer in my own dang post back in 2015. lol sorry!
    July 04, 2017, 10:47:55 PM
  • {OCS}MasterSeal: I know this SB isnt' for support, but I just have a general question. Who would I contact to find out where SP stores its block info? Is it DB driven or files? I searched the site but came up with nothing. probably my fault any insight is appreciated.
    July 04, 2017, 10:43:36 PM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: Excuse me but what does Simpleportal have to deal with that?
    February 05, 2017, 08:21:14 PM
  • WhiteEagle: of course IMHO that site appears to be dead :(
    February 04, 2017, 01:08:05 PM
  • WhiteEagle: If I can get that, then I'll use it for that site...
    February 04, 2017, 01:07:35 PM
  • WhiteEagle: decided to not use SMF for any projects, unless I can get a copy of the premium version of the fanfiction archive plugin
    February 04, 2017, 01:06:54 PM
  • expertdecisions: cloudflare
    January 28, 2017, 08:01:47 AM
  • aegersz: SM release 2.0.13 !
    January 12, 2017, 06:00:13 AM
  • raffo: Tks Emanuele, even if I didn't understand the fix :D
    November 07, 2016, 02:01:20 AM
  • emanuele: [link]
    November 01, 2016, 12:43:50 PM
  • emanuele: raffo: the English support board is a good place. ;)
    November 01, 2016, 12:43:38 PM
  • raffo: Where can I find the fix for the shoutbox?
    November 01, 2016, 05:06:09 AM
  • {OCS}MasterSeal: To the SP team, I make a point to come here and thank you as much as possible for your work.  so again, THANK YOU!
    October 28, 2016, 10:38:05 AM
  • emanuele: That's indeed funny, the limit is present only in the patch and not the full install.
    October 22, 2016, 06:14:58 PM

* Recent Posts

Adding Forums Button to Nav bar by jirapon
[August 01, 2019, 09:07:12 AM]


Re: Board Icons by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[July 30, 2019, 04:03:41 PM]


MOVED: Czech translation???? by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[July 30, 2019, 03:04:51 PM]


Board Icons by jirapon
[July 30, 2019, 07:28:44 AM]


Re: Thankyou Simpleportal, by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[July 29, 2019, 09:41:29 AM]

Welcome to SimplePortal.net! You can download SimplePortal from the Downloads Area!

Author Topic: SSI Problem  (Read 2780 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nathan89

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 12
SSI Problem
« on: February 04, 2009, 07:12:12 PM »
When I have SimplePortal 2.1.1 installed on my SMF2 forum I can not use the SSI finction template_header(); and template_footer();. Rather than showing just the header of footer it shows the entire portal.  If I uninstall simple portal, these work fine.  Any idea how to resolve this?

Offline Nathaniel

  • Comrade
  • *
  • Posts: 5203
  • Gender: Male
    • Verbtest.com
  • SMF Version: 2 RC4
  • SP Version: 2.3.3
Re: SSI Problem
« Reply #1 on: February 17, 2009, 08:21:55 PM »
Hmm, seems like a bug. Moving this topic to bug reports.

You shouldn't really actually directly call the 'template_header' and 'template_footer' functions when using SSI.php. Try using the $ssi_layers array, like the example below:
Code: [Select]
<?php
$ssi_layers 
= array('html''body');
require_once(
'SSI.php');
?>


Main Content goes here.

<?php 
ssi_shutdown
();
?>

Added this issue/bug to the BugTracker:
http://simpleportal.net/index.php?issue=132.0
« Last Edit: February 17, 2009, 08:32:37 PM by LHVWB »
SMF Friend (Former Support Specialist) | SimplePortal Developer
My SMF Mods | SimplePortal

"Quis custodiet ipsos custodes?" - Who will Guard the Guards?

Please don't send me ANY support related PMs. I will just delete them.