collapse collapse

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Who's Online

  • Dot Guests: 93
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.

* Shoutbox

Refresh History
  • Shoutbox is not for support!
  • aegersz: o LOVE you guys - Simple Portal rocks !
    May 09, 2018, 05:18:59 AM
  • Chen Zhen: our apologies for the site being down.. please read server issues topic
    March 22, 2018, 05:32:38 AM
  • {OCS}MasterSeal: LOL PLEASE forget I just posted that. I found the answer in my own dang post back in 2015. lol sorry!
    July 04, 2017, 10:47:55 PM
  • {OCS}MasterSeal: I know this SB isnt' for support, but I just have a general question. Who would I contact to find out where SP stores its block info? Is it DB driven or files? I searched the site but came up with nothing. probably my fault any insight is appreciated.
    July 04, 2017, 10:43:36 PM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: Excuse me but what does Simpleportal have to deal with that?
    February 05, 2017, 08:21:14 PM
  • WhiteEagle: of course IMHO that site appears to be dead :(
    February 04, 2017, 01:08:05 PM
  • WhiteEagle: If I can get that, then I'll use it for that site...
    February 04, 2017, 01:07:35 PM
  • WhiteEagle: decided to not use SMF for any projects, unless I can get a copy of the premium version of the fanfiction archive plugin
    February 04, 2017, 01:06:54 PM
  • expertdecisions: cloudflare
    January 28, 2017, 08:01:47 AM
  • aegersz: SM release 2.0.13 !
    January 12, 2017, 06:00:13 AM
  • raffo: Tks Emanuele, even if I didn't understand the fix :D
    November 07, 2016, 02:01:20 AM
  • emanuele: [link]
    November 01, 2016, 12:43:50 PM
  • emanuele: raffo: the English support board is a good place. ;)
    November 01, 2016, 12:43:38 PM
  • raffo: Where can I find the fix for the shoutbox?
    November 01, 2016, 05:06:09 AM
  • {OCS}MasterSeal: To the SP team, I make a point to come here and thank you as much as possible for your work.  so again, THANK YOU!
    October 28, 2016, 10:38:05 AM
  • emanuele: That's indeed funny, the limit is present only in the patch and not the full install.
    October 22, 2016, 06:14:58 PM
  • phantomm: and from what I see only patch is broken, full install package is fine
    October 21, 2016, 03:44:44 PM
  • phantomm: they say it for over 3 weeks now..
    October 21, 2016, 03:43:52 PM
  • aegersz: SMF say that bug fix 2.0.13 is coming soon ...
    October 19, 2016, 06:46:12 PM

* Recent Posts

Re: How to install an StandAlone simpleportal? by sundar_83
[Today at 06:18:20 AM]


Re: [MOD] Edit button on blocks and custom pages by nutriman1
[Yesterday at 08:04:47 AM]


Re: Kindly solve the problem by Chen Zhen
[May 18, 2018, 12:35:47 PM]


Re: Kindly solve the problem by chahal
[May 18, 2018, 11:36:14 AM]


Re: Kindly solve the problem by Chen Zhen
[May 18, 2018, 09:30:53 AM]

Welcome to SimplePortal.net! You can download SimplePortal from the Downloads Area!

Author Topic: Blocks not appearing in Forum, only on 'Front Page' in SMF  (Read 170 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Prids

  • Newbie
  • Posts: 4
  • SMF Version: 1.1.13
  • SP Version: 2.3.3
Hi,

I have a new install of SMF 2.0.15 and installed SF 2.3.7 as I have used earlier SF editions before, and like it.

In the config I have set the General Settings > Portal Mode to Front Page (dropdown).
In the config I have set the Block Settings > Display Blocks in Forum (checked).

But they do not display in the Forum, only on the Front Page, and my error log is spotless clean.

If it helps, PHP is v7.1.14
The only other add-ons I have also installed flawlessly.

Can anyone assist please?!

Regards,

Paul

Offline Chen Zhen

  • The Underdog
  • Operations Manager
  • *
  • Posts: 1305
  • Gender: Male
  • Kinesis
    • WebDev
  • SMF Version: 2.1
  • SP Version: 2.3.7
  • Elkarte Version: None
Re: Blocks not appearing in Forum, only on 'Front Page' in SMF
« Reply #1 on: May 10, 2018, 03:20:22 PM »
If you have "show blocks on" adjusted to "forum" it should be working as you describe.
I just tested this and it seems to be working without issue therefore at the moment I can not duplicate your problem.

However, you can attempt the following:

In your block settings check mark "Advanced Options", toggle the "+" beside "Select Actions" and then check-mark "Forum".
Save the block after that & see if it behaves as you describe.
 

Offline Prids

  • Newbie
  • Posts: 4
  • SMF Version: 1.1.13
  • SP Version: 2.3.3
Re: Blocks not appearing in Forum, only on 'Front Page' in SMF
« Reply #2 on: May 10, 2018, 05:02:52 PM »
Thanks,

Sometimes my stupidity astonishes even me  ;D

Edited the Blocks I need to 'Portal'; then in Advanced > Custom to "all". 

Then in Config > General > checked the areas I did not need them.

Dirty fix perhaps, but it works.

Thanks a million.

Paul