collapse collapse

* Simple Portal Archived Forum

This is an Archive Forum.

The content in this forum may be out-of-date or have been superseded by newer information, and links in forum pages to other sites may not work.
This forum contains archives for future reference.

Visit our thread at Simple Machines Forum for current support.

SMF 2.1 users: EhPortal is a ported version of Simple Portal specifically designed for the SMF 2.1 branch.
Please visit web-develop.ca to download EhPortal and for its support.

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.

* Who's Online

  • Dot Guests: 199
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.

* Shoutbox

Refresh History
  • Shoutbox is not for support!
  • {OCS}MasterSeal: Yup, Still adore SP
    April 21, 2019, 07:08:06 PM
  • {OCS}MasterSeal: STILL love SP :)
    November 24, 2018, 05:05:50 AM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: <3 aegersz
    September 13, 2018, 03:36:09 PM
  • aegersz: I STILL <3 LOVE SimplePortal
    September 13, 2018, 07:11:39 AM
  • aegersz: o LOVE you guys - Simple Portal rocks !
    May 09, 2018, 05:18:59 AM
  • Chen Zhen: our apologies for the site being down.. please read server issues topic
    March 22, 2018, 05:32:38 AM
  • {OCS}MasterSeal: LOL PLEASE forget I just posted that. I found the answer in my own dang post back in 2015. lol sorry!
    July 04, 2017, 10:47:55 PM
  • {OCS}MasterSeal: I know this SB isnt' for support, but I just have a general question. Who would I contact to find out where SP stores its block info? Is it DB driven or files? I searched the site but came up with nothing. probably my fault any insight is appreciated.
    July 04, 2017, 10:43:36 PM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: Excuse me but what does Simpleportal have to deal with that?
    February 05, 2017, 08:21:14 PM
  • WhiteEagle: of course IMHO that site appears to be dead :(
    February 04, 2017, 01:08:05 PM
  • WhiteEagle: If I can get that, then I'll use it for that site...
    February 04, 2017, 01:07:35 PM
  • WhiteEagle: decided to not use SMF for any projects, unless I can get a copy of the premium version of the fanfiction archive plugin
    February 04, 2017, 01:06:54 PM
  • expertdecisions: cloudflare
    January 28, 2017, 08:01:47 AM
  • aegersz: SM release 2.0.13 !
    January 12, 2017, 06:00:13 AM
  • raffo: Tks Emanuele, even if I didn't understand the fix :D
    November 07, 2016, 02:01:20 AM
  • emanuele: [link]
    November 01, 2016, 12:43:50 PM
  • emanuele: raffo: the English support board is a good place. ;)
    November 01, 2016, 12:43:38 PM
  • raffo: Where can I find the fix for the shoutbox?
    November 01, 2016, 05:06:09 AM
  • {OCS}MasterSeal: To the SP team, I make a point to come here and thank you as much as possible for your work.  so again, THANK YOU!
    October 28, 2016, 10:38:05 AM
  • emanuele: That's indeed funny, the limit is present only in the patch and not the full install.
    October 22, 2016, 06:14:58 PM

* Recent Posts

Adding Forums Button to Nav bar by jirapon
[August 01, 2019, 09:07:12 AM]


Re: Board Icons by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[July 30, 2019, 04:03:41 PM]


MOVED: Czech translation???? by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[July 30, 2019, 03:04:51 PM]


Board Icons by jirapon
[July 30, 2019, 07:28:44 AM]


Re: Thankyou Simpleportal, by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[July 29, 2019, 09:41:29 AM]

Blocks speak! Do you have an interest in getting more blocks - or even making your own? The Blocks Board is for you!

Author Topic: gallery block stopped showing thumbnails images  (Read 1865 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Eudemon

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 91
  • SMF Version: 2.0.1
  • SP Version: 2.3.4
gallery block stopped showing thumbnails images
« on: January 29, 2011, 10:27:27 PM »
you can check it here, right block
http://kumakuni.com/index.php
i use avea media, you can check it here
http://kumakuni.com/index.php?action=media

it used to be working, but all the sudden the images stopped showing
and it shows fine in media, so i don't think it's my media mod problem

need help

my smf version is 2.0RC4
thx

↑also offer free SMF support and customization↑

Offline AngelinaBelle

  • Comrade
  • *
  • Posts: 4870
  • Gender: Female
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Re: gallery block stopped showing thumbnails images
« Reply #1 on: January 31, 2011, 10:29:26 AM »
Did you change anything right before the problem started?
Please to keep this website running, if you like SimplePortal, make a
one-time subscription. Thank you for your support.

Have you tried the SimplePortal documentation?

Offline thesikaleon

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 27
  • Gender: Male
  • Stonekin FTW
    • BattleForge.GR
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Re: gallery block stopped showing thumbnails images
« Reply #2 on: January 31, 2011, 12:35:52 PM »
Same for me I have SMF Gallery and everything was awesome before upgrades. After upgrade SMF and SP to latest versions, the gallery block doesnt work

Offline thesikaleon

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 27
  • Gender: Male
  • Stonekin FTW
    • BattleForge.GR
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Re: gallery block stopped showing thumbnails images
« Reply #3 on: January 31, 2011, 12:37:04 PM »
My problem is that i get the message that there is no images in gallery

Offline Eudemon

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 91
  • SMF Version: 2.0.1
  • SP Version: 2.3.4
Re: gallery block stopped showing thumbnails images
« Reply #4 on: January 31, 2011, 01:42:53 PM »
Did you change anything right before the problem started?

all that i can remember is i installed some mods during that period
so i uninstalled it and see, the problem still remains

↑also offer free SMF support and customization↑

Offline AngelinaBelle

  • Comrade
  • *
  • Posts: 4870
  • Gender: Female
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Re: gallery block stopped showing thumbnails images
« Reply #5 on: January 31, 2011, 07:14:02 PM »
I have not experimented with that block under 2.3.3.
I will get back to you when I have a chance to check this.
Please to keep this website running, if you like SimplePortal, make a
one-time subscription. Thank you for your support.

Have you tried the SimplePortal documentation?

Offline Eudemon

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 91
  • SMF Version: 2.0.1
  • SP Version: 2.3.4
Re: gallery block stopped showing thumbnails images
« Reply #6 on: January 31, 2011, 09:03:15 PM »
i think i have the solution now
it's because my host provider's mod security blocks "get" function
i have asked them to turn off for me before and they did
somehow it's back on again
so i just e-mailed them and hopefully they will fix it

thanks for your replies anyway and sorry for the trouble

↑also offer free SMF support and customization↑

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal