collapse collapse

* Simple Portal Archived Forum

This is an Archive Forum.

The content in this forum may be out-of-date or have been superseded by newer information, and links in forum pages to other sites may not work.
This forum contains archives for future reference.

Visit our thread at Simple Machines Forum for current support.

SMF 2.1 users: EhPortal is a ported version of Simple Portal specifically designed for the SMF 2.1 branch.
Please visit web-develop.ca to download EhPortal and for its support.

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.

* Who's Online

  • Dot Guests: 199
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.

* Shoutbox

Refresh History
  • Shoutbox is not for support!
  • {OCS}MasterSeal: Yup, Still adore SP
    April 21, 2019, 07:08:06 PM
  • {OCS}MasterSeal: STILL love SP :)
    November 24, 2018, 05:05:50 AM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: <3 aegersz
    September 13, 2018, 03:36:09 PM
  • aegersz: I STILL <3 LOVE SimplePortal
    September 13, 2018, 07:11:39 AM
  • aegersz: o LOVE you guys - Simple Portal rocks !
    May 09, 2018, 05:18:59 AM
  • Chen Zhen: our apologies for the site being down.. please read server issues topic
    March 22, 2018, 05:32:38 AM
  • {OCS}MasterSeal: LOL PLEASE forget I just posted that. I found the answer in my own dang post back in 2015. lol sorry!
    July 04, 2017, 10:47:55 PM
  • {OCS}MasterSeal: I know this SB isnt' for support, but I just have a general question. Who would I contact to find out where SP stores its block info? Is it DB driven or files? I searched the site but came up with nothing. probably my fault any insight is appreciated.
    July 04, 2017, 10:43:36 PM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: Excuse me but what does Simpleportal have to deal with that?
    February 05, 2017, 08:21:14 PM
  • WhiteEagle: of course IMHO that site appears to be dead :(
    February 04, 2017, 01:08:05 PM
  • WhiteEagle: If I can get that, then I'll use it for that site...
    February 04, 2017, 01:07:35 PM
  • WhiteEagle: decided to not use SMF for any projects, unless I can get a copy of the premium version of the fanfiction archive plugin
    February 04, 2017, 01:06:54 PM
  • expertdecisions: cloudflare
    January 28, 2017, 08:01:47 AM
  • aegersz: SM release 2.0.13 !
    January 12, 2017, 06:00:13 AM
  • raffo: Tks Emanuele, even if I didn't understand the fix :D
    November 07, 2016, 02:01:20 AM
  • emanuele: [link]
    November 01, 2016, 12:43:50 PM
  • emanuele: raffo: the English support board is a good place. ;)
    November 01, 2016, 12:43:38 PM
  • raffo: Where can I find the fix for the shoutbox?
    November 01, 2016, 05:06:09 AM
  • {OCS}MasterSeal: To the SP team, I make a point to come here and thank you as much as possible for your work.  so again, THANK YOU!
    October 28, 2016, 10:38:05 AM
  • emanuele: That's indeed funny, the limit is present only in the patch and not the full install.
    October 22, 2016, 06:14:58 PM

* Recent Posts

Adding Forums Button to Nav bar by jirapon
[August 01, 2019, 09:07:12 AM]


Re: Board Icons by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[July 30, 2019, 04:03:41 PM]


MOVED: Czech translation???? by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[July 30, 2019, 03:04:51 PM]


Board Icons by jirapon
[July 30, 2019, 07:28:44 AM]


Re: Thankyou Simpleportal, by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[July 29, 2019, 09:41:29 AM]

If you're interested in helping other members with support requests, consider joining the Community Support Helpers group.

Author Topic: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed  (Read 67678 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kimyaci

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 127
  • Gender: Male
    • Forumigo8navigation
  • SMF Version: 2.0.7
  • SP Version: 2.3.5
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #60 on: July 07, 2011, 11:10:16 AM »
OK. Thank you. I got it.
SMF 2.0.7 HabboArtv1, Default Themes.

Offline agent47

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 61
  • SMF Version: 2 RC5
  • SP Version: 2.3.3
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #61 on: July 07, 2011, 01:02:37 PM »
Look how spectacular your made has my site look > http://www.superheroalliance.net

I've notice that you use Display name (Hitman) instead of username (admin). Here is the block showing display name:
Smart man! Thanks bud... Just one more question:
Is it possible to have it display the first subject title of a topic like Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed instead like this: Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
If possible please tell me what line needs to be altered/appended instead of posting the entire code.

Offline Blue

  • Customizer
  • *
  • Posts: 379
  • Gender: Male
  • Block Maker? =P
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #62 on: July 07, 2011, 01:22:05 PM »
Yes, it's possible.

In each tab find:
Code: [Select]
<td class="windowbg" valign="middle">', $topic['link'];
Replace with:
Code: [Select]
<td class="windowbg" valign="middle">', str_replace('Re: ' , '' , $topic['link']);
Please to keep this website running, if you like SimplePortal, make a
one-time subscription. Thank you for your support.

Offline kimyaci

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 127
  • Gender: Male
    • Forumigo8navigation
  • SMF Version: 2.0.7
  • SP Version: 2.3.5
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #63 on: July 07, 2011, 03:01:39 PM »
These tabs working right and bottom blocks but  not  working on the top block.The reason? Thanks.
SMF 2.0.7 HabboArtv1, Default Themes.

Offline Blue

  • Customizer
  • *
  • Posts: 379
  • Gender: Male
  • Block Maker? =P
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #64 on: July 07, 2011, 04:34:05 PM »
It should work the same way in right, left, bottom or top blocks :0
Please to keep this website running, if you like SimplePortal, make a
one-time subscription. Thank you for your support.

Offline kimyaci

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 127
  • Gender: Male
    • Forumigo8navigation
  • SMF Version: 2.0.7
  • SP Version: 2.3.5
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #65 on: July 07, 2011, 04:52:40 PM »
the buttons on the top  block are lost.Why, do not understand
SMF 2.0.7 HabboArtv1, Default Themes.

Offline kimyaci

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 127
  • Gender: Male
    • Forumigo8navigation
  • SMF Version: 2.0.7
  • SP Version: 2.3.5
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #66 on: July 07, 2011, 05:02:49 PM »
I was using below code.This was doing the code.not a problem now..Thanks.

Code: [Select]
<center><marquee onmouseover="this.scrollAmount=0" style="BORDER: #9e9e9e 1px solid; PADDING: 10px; FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Arial" onmouseout="this.scrollAmount=1" scrollamount="1" scrolldelay="40" direction="left" width="560" height="38" align="justify">
<font color=><br>
<strong><font color=Red>


</strong> <br>
<br></font>
</marquee></center>
SMF 2.0.7 HabboArtv1, Default Themes.

Offline nob4uask

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 35
  • SMF Version: 1.1.13
  • SP Version: 2.3.3
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #67 on: July 07, 2011, 08:58:29 PM »
Morn All,

If you would like to identify which tab currently has focus a little better you can make the following modifications.

In the css file find the following line (should be around line 73)

font: bold 0.7em sans-serif;

Make a copy of this line then remove the "bold" part of it.

Next, go down to the following code. (about line 105)

.TabbedPanelsTabSelected {

   background-color: #EEE;
   border-bottom: 1px solid #EEE;
}

Insert the copied line just above the background-color line.

Now when the tab doesn't have focus it is just standard writing but when it does have focus it will be bold.

Hope this helps anyone who wants to do it.

Offline Divecall

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 201
  • SMF Version: 2.0.2
  • SP Version: 2.3.5
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #68 on: July 13, 2011, 12:59:28 PM »
Really amazing Work !!!

One question, please:
I have SMF 2 RC5 with SP 2.3.3 (and some Mods installed).
One ot this mods is the "Ajax Recent Topics"-mod, what you can found here:
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1284

It is possible to add this auto-refresh-ajax-feature to this nice block?

Thank you in advance

Offline Blue

  • Customizer
  • *
  • Posts: 379
  • Gender: Male
  • Block Maker? =P
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #69 on: July 13, 2011, 02:29:14 PM »
Let me see I can add that feature ;)
Please to keep this website running, if you like SimplePortal, make a
one-time subscription. Thank you for your support.

Offline Divecall

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 201
  • SMF Version: 2.0.2
  • SP Version: 2.3.5
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #70 on: July 19, 2011, 06:54:31 PM »
It is possible to use rotating tabs with jquery?

I found this interesting page:
http://urbanoalvarez.es/blog/2009/10/20/perfect-jquery-ui-rotating-tabs/

I follow the steps, but i stick in the code.
I create a custom theme (jquery UI) what looks like -almost- SMF default theme.

When i put the code in a HTML-Block all is working fine. But not in PHP.

I was changing the code to made it function in PHP, but i have a parse error:
Code: [Select]
echo "
<script src='test/jquery-1.5.1.min.js' type='text/javascript'></script>\n
<script src='test/jquery-ui-1.8.14.custom.min.js' type='text/javascript'></script>\n
    <link href='test/css/custom-theme/jquery-ui-1.8.14.custom.css' rel='stylesheet' type='text/css' />\n";
   
echo "<div id='tabs-rotate' class='RotatedTabs'>\n";
echo "  <ul class='RotatedTabsPanelsTabGroup'>\n";
echo "    <li class='RotatedTabsPanelsTab' tabindex='0'>Tab 1</li>\n";
echo "    <li class='RotatedTabsPanelsTab' tabindex='0'>Tab 2</li>\n";
echo "  </ul>\n";
echo "  <div class='RotatedTabsPanelsContentGroup'>\n";
echo "    <div class='RotatedTabsPanelsContent'>Content 1</div>\n";
echo "    <div class='RotatedTabsPanelsContent'>Content 2</div>\n";
echo "  </div>\n";
echo "</div>\n";

echo "<script type='text/javascript'>\n";
echo "<!--\n";
$(document).ready(function(){
$("#tabs-rotate").tabs({ fx: { opacity: 'toggle' } }).tabs('rotate', 3000);
$('#tabs-rotate').hover(function(){
$(this).tabs('rotate', 0, false);
},function(){
$(this).tabs({ fx: { opacity: 'toggle' } }).tabs('rotate', 3000);
}
);
});

$('#tabs').click(function(){
$(this).tabs('rotate', 0, false);
$(this).unbind('hover');
});
echo "//-->\n";
echo "</script>\n";

Put the attached files (decompressed) in a directory called "test" in your forum root.

Can somebody help ( :-[ Blue?  :angel:)

Offline Divecall

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 201
  • SMF Version: 2.0.2
  • SP Version: 2.3.5
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #71 on: July 30, 2011, 06:20:47 PM »
How to add custom-html-code in this "block-code"?

http://simpleportal.net/index.php?topic=9143.msg48376#msg48376

Thank you in advance

Offline kimyaci

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 127
  • Gender: Male
    • Forumigo8navigation
  • SMF Version: 2.0.7
  • SP Version: 2.3.5
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #72 on: August 08, 2011, 12:05:31 PM »
ie error message.How do I fix this.Thanks.


ie error message

Web sayfası hata ayrıntıları

Kullanıcı Aracısı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; GTB7.1; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022)
Tarih damgası: Mon, 8 Aug 2011 15:50:59 UTC

Error: Object doesn't support this property or method
Line: 36
Char: 2
Code: 0
URI: http://www.igo8navigation.com/SpryAssets/SpryTabbedPanels.js
« Last Edit: August 09, 2011, 02:52:55 AM by kimyaci »
SMF 2.0.7 HabboArtv1, Default Themes.

Offline Divecall

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 201
  • SMF Version: 2.0.2
  • SP Version: 2.3.5
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #73 on: August 13, 2011, 05:31:21 PM »
Please, what is the code for "recent Images"-block inside a tabbed content?

(Block 80)

Offline EvilGeneral

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Gender: Male
  • SMF Version: 2 RC5
  • SP Version: 2.3.3
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #74 on: August 19, 2011, 12:52:08 PM »

I've notice that you use Display name (Hitman) instead of username (admin). Here is the block showing display name:
[...]

This code ignores user permissions to see or not see a specific board. Right?

Offline Inti31

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 37
  • SP Version: 2.3.3
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #75 on: August 22, 2011, 02:07:08 AM »
thank your for that - it works fine - just one thing

I tested w3c XHTML 1.0 Transitional structure and the result:
177 Errors found while checking this document as XHTML 1.0 Transitional!

check

any idea how to fix that?

thank you, Inti31
my forum

my mods - which I only made them work for 2.0 Gold:
Topics Filter v3.2 SMF 2.0 Gold
MemberNumber

Offline swoodie

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
  • Gender: Male
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #76 on: August 22, 2011, 04:40:47 AM »
This looks really handy you guyz are awsome, working out all this code


Hi i am only new to this kind of thing can one of you help me out i have it working but don't know what code to change to match up with tabs

see screen shot e.g  with breaming reports tab is board 13 how do i change that show topics once clicked on.

sorry for the nobish  on this stuff.

Offline Blue

  • Customizer
  • *
  • Posts: 379
  • Gender: Male
  • Block Maker? =P
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #77 on: August 22, 2011, 03:50:19 PM »
This code ignores user permissions to see or not see a specific board. Right?

I don't think so. Have you tried to see if it does?

177 Errors found while checking this document as XHTML 1.0 Transitional!
any idea how to fix that?

Most of the errors are related to the CSS file because It should be place before a <body> tag in HTML. Since that's a block the CSS in included inside the <body>. The best way is to style each tag instead of using a CSS file.

Hi i am only new to this kind of thing can one of you help me out i have it working but don't know what code to change to match up with tabs

see screen shot e.g  with breaming reports tab is board 13 how do i change that show topics once clicked on

I'm not following you. Do you want to know how to change the IDs of the forum or the titles?
« Last Edit: August 22, 2011, 04:12:24 PM by Blue »
Please to keep this website running, if you like SimplePortal, make a
one-time subscription. Thank you for your support.

Offline swoodie

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
  • Gender: Male
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #78 on: August 22, 2011, 05:09:26 PM »
ID's Blue, also how can i make the tabs have colour in them please
« Last Edit: August 22, 2011, 05:22:14 PM by swoodie »

Offline EvilGeneral

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Gender: Male
  • SMF Version: 2 RC5
  • SP Version: 2.3.3
Re: Creating a Panels Tab in a Custom PHP Block Completed
« Reply #79 on: August 24, 2011, 02:57:47 PM »
Guys,

Think i found a error when testing the code.
Take a look at my site: http://mmo.brasucas.net/forum/index.php?page=bemvindo

1st tab ("Topicos Recentes")
As guest, you didn't have permission to see topics from board Comando, like "Guild Naming...". So i think something went wrong with permissions when you've had ported from SSI to new SELECT code.

Any ideas?

Sorry about my bad english. Im not very good when writing. =)


 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal