collapse collapse

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Who's Online

  • Dot Guests: 65
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.

* Shoutbox

Refresh History
  • Shoutbox is not for support!
  • {OCS}MasterSeal: STILL love SP :)
    November 24, 2018, 05:05:50 AM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: <3 aegersz
    September 13, 2018, 03:36:09 PM
  • aegersz: I STILL <3 LOVE SimplePortal
    September 13, 2018, 07:11:39 AM
  • aegersz: o LOVE you guys - Simple Portal rocks !
    May 09, 2018, 05:18:59 AM
  • Chen Zhen: our apologies for the site being down.. please read server issues topic
    March 22, 2018, 05:32:38 AM
  • {OCS}MasterSeal: LOL PLEASE forget I just posted that. I found the answer in my own dang post back in 2015. lol sorry!
    July 04, 2017, 10:47:55 PM
  • {OCS}MasterSeal: I know this SB isnt' for support, but I just have a general question. Who would I contact to find out where SP stores its block info? Is it DB driven or files? I searched the site but came up with nothing. probably my fault any insight is appreciated.
    July 04, 2017, 10:43:36 PM
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: Excuse me but what does Simpleportal have to deal with that?
    February 05, 2017, 08:21:14 PM
  • WhiteEagle: of course IMHO that site appears to be dead :(
    February 04, 2017, 01:08:05 PM
  • WhiteEagle: If I can get that, then I'll use it for that site...
    February 04, 2017, 01:07:35 PM
  • WhiteEagle: decided to not use SMF for any projects, unless I can get a copy of the premium version of the fanfiction archive plugin
    February 04, 2017, 01:06:54 PM
  • expertdecisions: cloudflare
    January 28, 2017, 08:01:47 AM
  • aegersz: SM release 2.0.13 !
    January 12, 2017, 06:00:13 AM
  • raffo: Tks Emanuele, even if I didn't understand the fix :D
    November 07, 2016, 02:01:20 AM
  • emanuele: [link]
    November 01, 2016, 12:43:50 PM
  • emanuele: raffo: the English support board is a good place. ;)
    November 01, 2016, 12:43:38 PM
  • raffo: Where can I find the fix for the shoutbox?
    November 01, 2016, 05:06:09 AM
  • {OCS}MasterSeal: To the SP team, I make a point to come here and thank you as much as possible for your work.  so again, THANK YOU!
    October 28, 2016, 10:38:05 AM
  • emanuele: That's indeed funny, the limit is present only in the patch and not the full install.
    October 22, 2016, 06:14:58 PM
  • phantomm: and from what I see only patch is broken, full install package is fine
    October 21, 2016, 03:44:44 PM

* Recent Posts

Re: v 2.3.3 to v2.3.7 by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[December 11, 2018, 04:14:48 PM]


v 2.3.3 to v2.3.7 by rollingrock
[December 11, 2018, 09:36:20 AM]


[Block] Help with editing few lines on Simpleportal by Wallen
[December 09, 2018, 05:10:34 AM]


Re: LinkTree by Chen Zhen
[November 15, 2018, 02:24:51 PM]


Re: blocks showing user avatars by hulapyk
[November 15, 2018, 01:47:11 PM]

Installation errors? Mod incompatibilities? Upgrade problems? Make your way over to the Install and Upgrade Support board for all your solutions!

Author Topic: Menu Forum sur SMF 2  (Read 3946 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline c0by

  • Newbie
  • Posts: 3
  • SMF Version: 2 RC5
  • SP Version: 2.3.3
Menu Forum sur SMF 2
« on: August 20, 2011, 07:59:27 PM »
Bonjour,

Je viens d'installer SP en dehors d'une petite modification de la CSS pour coller au thème de notre forum aucun soucis d'installation. Cela a été fait via le module d'installation de SMF.

Comment fait-on pour avoir/afficher dans le menu après Accueil, Forum ?  J'ai du mal à comprendre les explication en Anglais.

Notre forum : http://forum.lahorde.org/
Il est avec la dernière version de SMF et de SP. Dans les mods liés au menu il y a Menu_Icons. Le thème que nous avons fait est dérivé du thème par défaut de SMF 2.

Offline Sapinho®

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 168
  • SMF Version: 2 RC5
  • SP Version: 2.3.3
Re: Menu Forum sur SMF 2
« Reply #1 on: August 21, 2011, 03:37:23 AM »
Bonjour, ce n'est pas ma langue, mais vous pouvez essayer ceci:

Dans votre menu, allez à l'option administrador/simpleportal/configuration générale/mode portail

et il y sélectionner première "page"

Offline c0by

  • Newbie
  • Posts: 3
  • SMF Version: 2 RC5
  • SP Version: 2.3.3
Re: Menu Forum sur SMF 2
« Reply #2 on: August 21, 2011, 04:13:08 AM »
Merci pour ce retour, c'est le cas de mes réglages.
Le bouton accueil du menu amène bien sur le portail. Je ne trouve pas comment avoir un bouton Forum qui aurait comme action "?action=forum"

Offline Sapinho®

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 168
  • SMF Version: 2 RC5
  • SP Version: 2.3.3
Re: Menu Forum sur SMF 2
« Reply #3 on: August 21, 2011, 04:28:13 AM »
vous pouvez ajouter sur cette question, le fichier sources/subs.php??

mais dans ce fichier pour les éléments suivants:

Code: [Select]
),
'help' => array(
'title' => '<img align="absMiddle" src="'. $settings['images_url']. '/menu_icons/help.png" alt="'.$txt['help']. '"/>&nbsp; ' . $txt['help'],
'href' => $scripturl . '?action=help',
'show' => true,
'sub_buttons' => array(
),

et a ajouté, avant

Code: [Select]
'forum' => array(
'title' => '<img align="absMiddle" src="'. $settings['images_url']. '/menu_icons/forum.png" alt="'.$txt['sp-forum']. '"/>&nbsp; ' . $txt['sp-forum'],
'href' => $scripturl . ($modSettings['sp_portal_mode'] == 1 && empty($context['disable_sp']) ? '?action=forum' : ''),
'show' => in_array($modSettings['sp_portal_mode'], array(1, 3)) && empty($context['disable_sp']),
'sub_buttons' => array(
),

regards i hope this works for u
« Last Edit: August 21, 2011, 04:37:34 AM by Sapinho® »

Offline c0by

  • Newbie
  • Posts: 3
  • SMF Version: 2 RC5
  • SP Version: 2.3.3
Re: Menu Forum sur SMF 2
« Reply #4 on: August 21, 2011, 05:06:00 AM »
Super  :thumbsup:

Il manquait  une "),"

Code: [Select]
'forum' => array(
'title' => '<img align="absMiddle" src="'. $settings['images_url']. '/menu_icons/forum.png" alt="'.$txt['sp-forum']. '"/>&nbsp; ' . $txt['sp-forum'],
'href' => $scripturl . ($modSettings['sp_portal_mode'] == 1 && empty($context['disable_sp']) ? '?action=forum' : ''),
'show' => in_array($modSettings['sp_portal_mode'], array(1, 3)) && empty($context['disable_sp']),
'sub_buttons' => array(
),
            ),

Encore merci, je vais chercher  une image qui aille bien avec^^