collapse

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Who's Online

  • Dot Guests: 54
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 3
  • Dot Users Online:

* Shoutbox

Refresh History
  • Shoutbox is not for support!
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: The server might be have a high load but it still works here...
    Today at 03:13:51 pm
  • sanb: i cant post a reply(
    Today at 01:36:59 pm
  • SeeingBlue: It's intermittent. I bet if the admin logs into the cpanel they'll find either CPU or Ram hitting it's limit.
    Today at 09:11:07 am
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: The site works fine here...
    Yesterday at 11:01:27 am
  • SeeingBlue: I was finally able to make 1 post, but I can't edit it or make another. I'm frustrated, I give up.
    Yesterday at 08:49:37 am
  • SeeingBlue: I even tried a different browser. I'm just getting a 500 Internal Server Error.
    Yesterday at 08:30:15 am
  • SeeingBlue: When I "hit" post, sorry.
    Yesterday at 08:26:04 am
  • SeeingBlue: I'm trying to reply to my thread "Loading custom JS files" and when I get post it just loads a blank page.
    Yesterday at 08:25:43 am
  • Eliana Tamerin: Let's kick this over to his support topic, folks.
    December 03, 2014, 10:16:21 pm
  • Underdog: what is the issue with it? the naviagtion links? look here: [link]
    December 03, 2014, 09:54:07 pm
  • [SiNaN]: Oh! I didn't even see that. The author seems to have posted some instructions at the theme support topic at sm.org: [link]
    December 03, 2014, 02:11:58 pm
  • WhiteEagle: No the menu on top... the one that comes down when you mouse over it. ;)
    December 03, 2014, 02:02:35 pm
  • [SiNaN]: I already posted it!
    December 03, 2014, 01:51:11 pm
  • WhiteEagle: Any idea what I can do with the menu on top in that theme [SiNaN]?
    December 03, 2014, 01:28:25 pm
  • [SiNaN]: It's a pity that the theme author did that unusual thing for a rare good looking theme.
    December 03, 2014, 12:37:47 pm
  • WhiteEagle: *growls* It's annoying... I can't get SP working with my current theme at LS (Pulse) :(
    December 02, 2014, 10:48:34 pm
  • ♦ Ninja ZX-10RR ♦: SiNaN ftw :)
    November 29, 2014, 06:40:31 pm
  • k1mo0o: hi
    November 28, 2014, 08:54:15 pm
  • kiki26022003: hi
    November 24, 2014, 02:54:28 pm
  • larry007: test
    November 20, 2014, 03:17:39 pm

* Recent Posts

Re: php code by Underdog
[Today at 02:52:42 pm]


Re: FrontPage mode problem by ♦ Ninja ZX-10RR ♦
[Today at 02:28:30 pm]


Re: FrontPage mode problem by fotografo74
[Today at 02:20:55 pm]


Re: FrontPage mode problem by fotografo74
[Today at 02:14:42 pm]


Re: php code by Oldcrow
[Today at 09:22:37 am]

If you're interested in helping other members with support requests, consider joining the Community Support Helpers group.

Author Topic: block on ssi page  (Read 1284 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kak2z

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • SMF Version: 2.0.2
  • SP Version: 2.3.5
block on ssi page
« on: October 16, 2012, 07:43:18 am »
Hi all! Need your help!

I have a forum set to "ww.mysite.com/forum."
I create SSI page at "ww.mysite.com/index.php"
I set the settings SimplePortal "Show block on the forum"
I see the block on the SSI page.
How can I remove it from the home page and display it only in our forum
thanks

Offline oNLy1

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 53
  • SMF Version: 2.0.2
  • SP Version: 2.3.5
Re: block on ssi page
« Reply #1 on: October 22, 2012, 02:46:23 am »
How can I remove it from the home page and display it only in our forum

Under Display Options (of the block)
to the right click Advanced Options
and uncheck Portal, select Forum

Offline AngelinaBelle

  • Support
  • *
  • Posts: 4885
  • Gender: Female
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Re: block on ssi page
« Reply #2 on: November 07, 2012, 09:16:16 am »
kak2z -- did that work?
Please to keep this website running, if you like SimplePortal, make a
one-time subscription. Thank you for your support.

Have you tried the SimplePortal documentation?

Offline kak2z

  • Semi Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • SMF Version: 2.0.2
  • SP Version: 2.3.5
Re: block on ssi page
« Reply #3 on: November 07, 2012, 10:47:03 am »
kak2z -- did that work?

No, the problem is not solved.
I turned on the "Show always and everywhere."
Blocks  is good - let everyone see them)  :nervous-happy:

Offline AngelinaBelle

  • Support
  • *
  • Posts: 4885
  • Gender: Female
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Re: block on ssi page
« Reply #4 on: November 07, 2012, 01:52:12 pm »
Here are two ideas:
Turn off "always and everywhere" or use custom display options to turn them off on the URL of the SSI page.
Please to keep this website running, if you like SimplePortal, make a
one-time subscription. Thank you for your support.

Have you tried the SimplePortal documentation?