collapse

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Who's Online

  • Dot Guests: 85
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.

* Shoutbox

Refresh History
  • Shoutbox is not for support!
  • BCNPalomino: lol, that search doe :O
    July 18, 2014, 09:26:27 AM
  • RohailPro23: hi all
    July 18, 2014, 08:09:00 AM
  • samborabora: sorry, thought this was search, lol
    June 29, 2014, 04:45:12 AM
  • samborabora: sp_embed_image
    June 29, 2014, 04:45:01 AM
  • stanyy: Was it merely correcting the mistake made in 2.0.7 or is 2.0.8 actually faster than 2.0.6?
    June 20, 2014, 07:51:21 AM
  • AngelinaBelle: Smf 2.0.8 has been released. -- uses less memory than 2.0.7 [link]
    June 19, 2014, 03:46:47 PM
  • iSamp: [link]
    June 14, 2014, 06:42:38 AM
  • iSamp: SiNaN Plz Help
    June 14, 2014, 06:42:12 AM
  • iSamp: I need Help Plz Help Me I posted a Thing In English Support Plz read it
    June 14, 2014, 06:21:15 AM
  • Cyberkid: hey!
    June 12, 2014, 02:29:42 AM
  • AngelinaBelle: Hello!
    June 03, 2014, 01:06:04 PM
  • kal: also, hello. :)
    June 03, 2014, 08:36:43 AM
  • kal: I haven't been here in a couple months I don't think.
    June 03, 2014, 08:36:35 AM
  • AngelinaBelle: Welcome back, David
    June 02, 2014, 06:18:46 AM
  • David: I've missed this place!
    June 02, 2014, 01:04:01 AM

* Team Blog

* Recent Posts

NEED HELP? If you're looking for support with Simple Portal, look no further than the Support Board!

Author Topic: installation error  (Read 1705 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zack

  • Newbie
  • Posts: 2
  • SMF Version: None
  • SP Version: None
installation error
« on: November 07, 2012, 02:57:00 AM »
i am getting this error

Fatal error: Call to undefined function sportal_init() in /home/a1950211/public_html/forum/PortalStandalone.php on line 68

the function work for forum not for portal
help plz

Offline AngelinaBelle

  • Support
  • *
  • Posts: 4885
  • Gender: Female
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Re: installation error
« Reply #1 on: November 07, 2012, 09:03:37 AM »
Did you have any trouble during installation?
SSI.php should contain the line
Code: [Select]
require_once($sourcedir . '/Subs-Portal.php');
This should take care of defining function sportal_init
Please to keep this website running, if you like SimplePortal, make a
one-time subscription. Thank you for your support.

Have you tried the SimplePortal documentation?

Offline zack

  • Newbie
  • Posts: 2
  • SMF Version: None
  • SP Version: None
Re: installation error
« Reply #2 on: November 10, 2012, 09:55:21 AM »
no , i dont have

Offline AngelinaBelle

  • Support
  • *
  • Posts: 4885
  • Gender: Female
  • SMF Version: 2 RC3
  • SP Version: 2.3.2
Re: installation error
« Reply #3 on: November 14, 2012, 12:51:11 PM »
Do you find that line in SSI.php (please see above)?
Please to keep this website running, if you like SimplePortal, make a
one-time subscription. Thank you for your support.

Have you tried the SimplePortal documentation?